Мобилната версия на браузъра Safari на Apple победи Google Chrome

...
Мобилната версия на браузъра Safari на Apple победи Google Chrome
Коментари Харесай

Мобилната версия на Safari ще получи разширения преди Chrome

Мобилната версия на браузъра Safari на Apple победи Гугъл Chrome във връзка с разширенията, които персонализират браузъра и потребителското преживяване. Софтуерните добавки на мобилния браузър на Apple ще бъдат налични в идните версии на операционните системи на компанията – iOS 15 и iPadOS 15, които се чака да станат факт тази есен. Бета версията за разработчици на iOS 15 към този момент е налична, само че несъмнено е по-добре да изчакате, преди да я инсталирате, в случай че сте елементарен консуматор.

Разширенията усилват опциите на браузъра, като му разрешават да блокира реклами, да предотвратява онлайн следене, да съхранява пароли, превежда текст, търси за фотоси онлайн, придава мрачен режим на страници, които нямат подобен, и доста други.

Технологичният колос от Купертино разгласи разширението на опциите на своите мобилни версии на браузъра по-рано тази седмица на WWDC, годишната конференция за разработчици на компанията. Apple тества мобилни разширения за Safari с трима разработчици – Grammarly, Momentum и Darling.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР