Мобилна лаборатория за производство на синтетични наркотици и мини-ферма за

...
Мобилна лаборатория за производство на синтетични наркотици и мини-ферма за
Коментари Харесай

Разбиха лаборатория за синтетични наркотици и мини-ферма за марихуана

Мобилна лаборатория за произвеждане на синтетични опиати и мини-ферма за развъждане на марихуана са обезвредени вследствие на полицейски акции в Бургас . Задържани са общо 11 лица, като са формирани и съответните досъдебни производства. За шофиране след приложимост на наркотични субстанции са арестувани трима водачи на МПС. Иззети са огромни количества опиати, измежду които: канабис, марихуана и метамфетамин.

На мансарден етаж в къща в Стария Несебър, населявана от 40- годишен, са открити и конфискувани общо 22 саксии с марихуана, изсушени стръкове от същото растение, разсад и голям брой растителни торове. Точното количество на откритата канабисова маса е в развой на изясняване.

Близо кг канабис е открита и конфискувана от частен дом, ситуиран на бургаската улица " Кооператор ", стопанисван от 37- годишен бургазлия . Част от зелена суха тревна маса са открити в килер в дома, а друга се сушала на специфична проволка в избеното помещение на къщата.

В апартамент в Бургас, населяван от 22- годишна жена от Варна, са открити и конфискувани голям брой глави от съцветия, реагирали при направения полеви нарко-тест на марихуана с общо тегло към 120 грама.
 Иззеха военен боеприпас и опиати по време на акция в кв. „ Факултета “
Иззеха военен боеприпас и опиати по време на акция в кв. „ Факултета “

Арестувани са двама мъже

Близо 10 кг. марихуана е открита и конфискувана и от частен дом в Поморие, ситуиран на ул. «Димо Хаджидимов ", населяван от 33- годишен помориец. В частен парцел в несебърското село Паницово, благосъстоятелност на помориеца, са открити и конфискувани 20 откъснати зелени канабисови стебла с листа и съцветия.

При инспекция в приземно помещение, ситуирано в Централната градска част на Бургас, населявано от престъпно проявен бургазлия, са открити и конфискувани : стъклена колба, две шишета разредител, найлонови торбички с кристалообразно вещество и канабис, електронна везна и други Бургазлията е арестуван за период от 24 часа. Работата по случая продължава.

Задържани са още пет лица от Бургас на възраст от 17 до 43 години, от които са конфискувани друго по тип наркотични субстанции / канабис, съцветия марихуана, метамфетамин и хапчета/.

Установени са трима водачи на моторни транспортни средства, карали след приложимост на наркотични субстанции - 28 годишен бургазлия карал след приложимост на канабис, 25 годишен бургазлия, карал след приложимост на амфетамин и метамфетамин и 35 годишен бургазлия, карал след приложимост на амфетамин и метамфетамин.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР