Мобилизацията в Русия в никакъв случай не е частична, тя

...
Мобилизацията в Русия в никакъв случай не е частична, тя
Коментари Харесай

Хората в Русия са в състояние на амок

Мобилизацията в Русия никога не е частична, тя е цялостна, тотална готовност, единствено че ще се случва на няколко талази и не е завършила. В този ред на мисли настроението в Русия е мощно обезпокоително, а част от обществото влиза в положение на тежка незаинтересованост. Това значи чувство за неизбежност, чувство за прекършени витални вероятности и чувство за това, че тази политическа турбулентност се е трансформирала в обществена и хората са в положение на амок. Това сподели Красимир Лозанов, маркетинг шеф на издателство " Жанет 45 ", някогашен началник на службата по търговско-икономически въпроси в генералното консулство на България в Санкт Петербург, в предаването „ Светът е бизнес ” с водещ Ивайло Лаков, съобщи Bloomberg TV Bulgaria.

Владимир Путин публично заяви, че досега са мобилизирани 222 000 руснаци и че до две седмици мобилизацията ще завърши. Кметът на Москва също благодари на московчани за появената съпричастност, както и че мобилизацията в столицата завършва. Но всички хора, които следят тези процеси знаят, че това няма по какъв начин по този начин да завърши. Отдавна тези политици изгубиха доверието освен на интернационалната общност, само че и на съветската общност. В Русия никой не има вяра на тези приказки, уточни Лозанов.

По думите на събеседника положението на съветското общество сега няма капацитета да в профил тази върхушка. „ Такъв вид властнически режими имат способността да развиват имунитет против сходни противоположни сигнали. Това какво се случва на площада и на улицата и какви са настроенията – това значително не се регистрира ”.

Що се отнася до това има ли рационално пояснение на нахлуването на Русия в Украйна събеседникът уточни, че всичко, което се случва в Русия на фронта, в стопанската система всъщност опонира на нашите разбирания за логичност, на все пак тези неща се случват по някакви други логаритми на логиката. Логиката не е единствено тази, която ние одобряваме. Там очевидно работят други механизми и показа за логичност и се оказва, че ние не можем да разчетем този вид информация.

„ Все повече стартирам да мисля, че Путин е несъизмерим състезател. В рамките на седем месеца война задачите и тактиката ѝ се смениха неведнъж и не виждам никаква логичност на рациото ”, посочи Лозанов. По отношение на това работят ли глобите против Русия събеседникът уточни, че те несъмнено работят, само че че няма по какъв начин да имат бърз, незабавен резултат.

Русия няма да се разпадне, тъй като този сюжет не устройва нито Европейския съюз, нито Съединените щати. По създание разпадането на Русия ще отвори милион спомагателни проблеми, за които към момента дори и не смеем да мислим. Смятам, че актуалната обстановка ще завършва дълго, трудно, още години, още десетилетия наред. „ Някакви решения ще се търсят, тъй като тази обстановка не устройва никого – не устройва украинския народ, не устройва руснаците, не устройва западното общество ”.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР