Mobile Business Group (MBG), част от бизнес направленията на Lenovo,

...
Mobile Business Group (MBG), част от бизнес направленията на Lenovo,
Коментари Харесай

Motorola отбелязва свръхрастеж в годишните си финансови резултати

Mobile Business Group (MBG), част от бизнес направленията на Lenovo, разгласи впечатляващи годишни финансови резултати с рекордно показване през четвъртото тримесечие. Групата записва съвсем 90% растеж на приходите на годишна база, като регистрира най-хубавото си показване откогато закупи бизнеса на Motorola.

За цялата фискална 20/21 година Mobile Business Group (MBG) отбелязва + 9% годишен растеж на приходите си, като всеки настоящ пазар е постигнал оперативна доходност за четири поредни тримесечия. Наблюдава се и забележителен растеж в  пазарния размер на групата с трицифрена стойност в Северна Америка, Европа и Азиатско-Тихоокеанския район, като в същото време е доближат нов рекорден пазарен дял в Латинска Америка.
“Това показване посочва триумфа на нашия път на промяна от 2018 година насам и ни нарежда като тяга на пазара ”, споделя за резултатите актуалният президент на Motorola Серджо Буняк.  “Вярваме, че нашата оперативна дисциплинираност, разнообразно портфолио и добре развити взаимоотношения с крайния консуматор доведоха до този напредък на пазара и рекордно високата доходност ”, добавя той.
От групата означават сериозен фокус и върху стратегически начинания за основаване на иновация и диверсификация на продуктовото портфолио, измежду които:
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР