Мнозинството за връщането на хартиената бюлетина е налице, но ще

...
Мнозинството за връщането на хартиената бюлетина е налице, но ще
Коментари Харесай

Никола Минчев: Ще преценим дали ще остане идеята за правителство на малцинството след гласуването на ИК

" Мнозинството за връщането на хартиената бюлетина е налице, само че ще забележим какво ще се случи. С Българска социалистическа партия работихме добре, само че около измененията в Изборния кодекс сред нас се появи известно опълчване ", изясни той новата обстановка.

 

Минчев посочи, че концепцията за държавно управление на малцинството в коалиция с " Демократична България " е да се даде убеденост, че е допустимо да се работи в името на страната, тъй като " всички чакат постоянен кабинет ", както и да се избегнат нови предварителни избори.

 

На въпрос дали от Политическа партия е допустимо да ревизират проекта си за държавно управление на малцинството, в случай че хартиената бюлетина се върне, Минчев не се ангажира с съответен отговор, като посочи, че това ще се реши откакто мине гласуването на измененията в Изборния кодекс.

 

Бившият ръководител на Народното събрание съобщи, че от Политическа партия нямат подготвен състав на кабинет, най-малкото тъй като вторият мандат още не е връчен, както и първият. Според него обаче не толкоз персоналният състав на възможното държавно управление е значимо, колкото напъните, които би трябвало да постави страната ни за участие в Еврозоната и Шенгенското пространство.

България би трябвало да направи всичко допустимо, с цел да влезе в Еврозоната и Шенген, тъй като това е пътят към по-добрия стандарт на живот, добави Никола Минчев.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР