Мнозинството първо отхвърли, но след прегласуване прие предложението на ГЕРБ-СДС

...
Мнозинството първо отхвърли, но след прегласуване прие предложението на ГЕРБ-СДС
Коментари Харесай

Депутатите ще обсъждат комисия, която да разследва меморандума за 1 млрд. долара с Gemcorp

Мнозинството първо отхвърли, само че след прегласуване одобри предлагането на ГЕРБ-СДС Народното събрание да разиска план на решение за основаване на краткотрайна комисия, която да откри всички обстоятелства и условия, свързани с подписания от държавното управление меморандум за 1 милиарда $ с Gemcorp и IP3 corporation. Отхвърлено беше предлагането точката да е втора за през днешния ден. От парламентарната група още предходната седмица оповестиха, че ще внесат такова предложение, съобщи Българска телеграфна агенция.

Парламентът ще разиска на второ четене промени в Закона за ръководство на средствата от Европейските структурни и капиталови фондове, съгласно признатата от депутатите стратегия за работа. С тях се основава нормативна опция Централното координационно звено да бъде проведено в администрацията на Министерския съвет, в Министерството на финансите или друго министерство.

В дневния ред е и първото четене на промени в Закона за генетично модифицирани организми.

ПГ на " Възраждане " изиска като точка трета в програмата да влязат промени в Закона за енергетиката, което не беше признато от пленарната зала.

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР