Мнозинството от народа се въздържа от участие в изборите и

...
Мнозинството от народа се въздържа от участие в изборите и
Коментари Харесай

Крайно време е България да се ръководи от мъже, а не от мижитурки: Костадинов

Мнозинството от народа се въздържа от присъединяване в изборите и никой няма право да приказва от името на народа. Апатия, обезсърчение, отчаяние, нихилизъм, деградация. Това написа смъртната присъда на нашия народ ежедневно, съобщи водачът на " Възраждане " Костадин Костадинов от трибуната на Народното събрание.

" Ще ви запитвам от тези хора ли очаквате да ви ръководят, да бъдат обективни и да слагат българския народен интерес? Съмнявам се, разяснява Костадинов и назова евроатлантиците в залата навалица.

Той цитира Иван Вазов с две стихотворения, които прочете от трибуната - първото беше " Средството да нямаш врагове ", в което се загатва: " Преклонената главичка сабя не я сече ", и второто " Линее наш`то потомство ".

  " Време е да обърнете взор към себе си и да видите, че това което отличава тога от свободния човек е правото на избор. Кой ще резервира българския лев? Кой ще върне похитената страна, попита реторично Костадинов и съобщи, че " Възраждане " е партията, която ще реши проблемите.

" Няма да спрем да се борим за всеки българин и за всяка душа. Крайно време е България да се управлява от мъже, а не от мижитурки ", безапелационен е той.
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР