Мнозина започнаха да си задават въпроса дали Сашо Кадиев е

...
Мнозина започнаха да си задават въпроса дали Сашо Кадиев е
Коментари Харесай

Сашо Кадиев се взе за Дон Жуан

Мнозина започнаха да си задават въпроса дали Сашо Кадиев е двуженец, откакто го видели да интимничи с някогашната му жена, която е и майка на щерка му – Таня Тончева.

Случката се разиграла на морето, където Кадиев стопанисвал две каравани – едната за него с Ивелина Чоева, а другата за някогашната му възлюбена и щерка му – Таня и Кати.

В една от вечерите Чоева имала работен ангажимент в столицата, а Сашо Кадиев се забавлявал на макс с някогашната си, като че ли в никакъв случай не са се разделяли.
 Очевидец разяснява, че връзките посред им въобще не изглеждали като на някогашни сътрудници и по тази причина се зачудил дали пък Сашо и Ивелина не са се разделили и да се е върнал още веднъж при Тончева. 

Изненадващото е, че наскоро Сашо Кадиев твърдеше в ефир, че е моногамен и не може да има паралелна връзка с друга жена. Всъщност за никого не е загадка, че в актьорските среди е постоянно срещана процедура мъже и дами да спят едни с други, без да имат каквито и да било усеща между тях.

Пак преди време Сашо Кадиев се изцепи, че има две дами и едно дете и добави, че и караваните на морето към този момент станали две. Очевидно това му изказване не е било по никакъв начин надалеч от действителността. 

Мамин Сашко твърди, че е бясно влюбен в 24-годишния модел Ивелина Чоева. Тя пък обожава шантавия тв водещ и е подготвена на всичко за него. Не престава да го глези с вечери, дарове и почивки на нейни разходи. При все, че Кадиев прави оценка всичко това, явно е и много непосредствен с някогашната си възлюбена. Едва ли това се нрави на Чоева, само че пък и кой я пита.

Близки до 39-годишния артист издават, че в случай че Ивелина Чоева разбере, че двамата с Таня, са били полуинтимни, надали ще й се понрави. Негови сътрудници обаче настояват, че Сашо Кадиев е останал доста непосредствен с Таня даже и след раздялата им, само че не са интимни.
Източник: Уикенд
 







 
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР