Мнозина вярват, че по линиите на дланите може да се

...
Мнозина вярват, че по линиите на дланите може да се
Коментари Харесай

Хиромантия: Съберете дланите си и вижте дали се получава тази "усмивка"

Мнозина имат вяра, че по линиите на дланите може да се разбере всичко за характера на индивида и даже да се предскаже ​​съдбата му. Истина или небивалица – това взема решение всеки за себе си, само че от време на време се появява предпочитание още веднъж да се ревизира истинността на учението, наречено “хиромантия”.

И да се направи това има доста елементарен метод. Погледнете ръцете си: дали наподобяват по този начин както на картинката?

Как са ситуирани линиите на сърцето върху дланите:

Съединете двете длани. Ако линията на сърцето на лявата ръка е по-ниска от от тази на дясната, това значи, че вие ​​сте прекомерно мъдри за годините си. И още: вие сте сантиментален човек с добре развита вътрешен глас.

Ако линията на сърцето на лявата ръка по-висока от тази на дясната, това е симптом, че сте герой в живота. Вие сте самостоятелен, целеустремен, и сте в положение да се насладите на всеки подробност, без значение какво има към вас.

Ако линиите на сърцето се срещат, това значи, че вие ​​не обичате да има огромни промени в живота. Строга дисциплинираност, положителни обноски и дарба да запазвате успокоение във всички обстановки – това се отнася тъкмо за вас.

Четете в рубриката ни ХОРОСКОПИ всевъзможни предсказания и пророчества.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР