Мнозина свързват танците на пилон с една от най-големите и

...
Мнозина свързват танците на пилон с една от най-големите и
Коментари Харесай

Михаела Филева вае съблазнително тяло на пилон

Мнозина свързват танците на стълб с една от най-големите и съблазнителни атракции на някои нощни заведения, а точно стриптийза, само че истината е, че те пораждат като изкуство за извършения, наречено Mallakhamb, още през XII век в Индия. Нещо повече, през днешния ден пол денсингът, както също е прочут, се възприема като пълновръстен спорт, при който даже се провеждат и организират надпревари в целия свят, написа life.dir.bg.

Странно или не, в него присъединяване вземат освен дами, само че и мъже, защото в придвижванията, които включва, има детайли от няколко разнообразни спортни дисциплини като аеробика, гимнастика, акробатичен рокендрол и други, трениращи всички мускулни групи.

Хората, които практикуват този тип танци, безспорно ще ви кажат, че изгодите от тях са редица. Например, те развиват гъвкавостта и гъвкавостта на тялото, като в същото време топят непотребните подкожни мазнини, а също така усилват физическата устойчивост и мощ. Може би тъкмо заради тези аргументи певицата Михаела Филева е решила да се впусне и в това премеждие.

Изпълнителката разгласява в своя персонален Инстаграм профил малко видео, разкриващо първото ѝ посещаване в залата, в което демонстрира първата си подготовка, въртейки се на стоманения стълб.

"Впуснах се в напълно ново премеждие. Макар да съм човек с добра двигателна просвета, това е най-трудният спорт, който съм опитвала в миналото ", признава брюнетката в посланието, съпътстващо обявата ѝ.

Впечатлен от новопридобитите ѝ умения, един от почитателите ѝ в мрежата побърза да ѝ направи комплимент, разяснявайки, че "нещата несъмнено ѝ се получават ". Певицата обаче искрено призна, че това напълно не е правилно.

"Никак не се, но ще стане ", отговори му тя.

Друг неин обожател пък реши да се пошегува, пишейки, че това начинание не е за дами, по-високи от уреда, които употребяват.

"Оказва се, че когато си по-висок, има и плюсове, тъй като успяваш да правиш по-добри захвати без набирания ", парира го Филева.

Видео:
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР