Мнозина смятат минералната вода за най-полезното нещо на света и

...
Мнозина смятат минералната вода за най-полезното нещо на света и
Коментари Харесай

Защо се правят паузи в пиенето на минерална вода: Какво да правим с времето в карантина - slava.bg

Мнозина считат минералната вода за най-полезното нещо на света и точат ли точат от многочислените ни извори за ежедневна домашна приложимост, наливайки се с безкрайни количества от нея. Кълнат чешмяната вода. Учените обаче, и то по целия свят, след задълбочени проучвания предизвестяват - за разлика от чешмяната, изключително миналата през филтър, което я прави изцяло безвредна, минералната вода не трябва да се пие непрестанно.
Трябва да се вършат паузи при непрекъснатото й приемане - да вземем за пример 3-4 седмици екшън и отново толкоз отмора от нея. Това е и нашият сегашен лайфхак за вашето здраве и благополучие.
Какво ни грози, в случай че не съблюдаваме предписанието на специалистите?
Можем да навредим на ставите си, изключително дамите е редно доста да внимават по тази линия, защото с възрастта без друго стават много изложени на риск от проблеми в региона, даже можем да натрупаме камъни в бъбреците.
Преди всичко, само че моментът е изтърван, преди да стартираме да гълтаме огромни количества от избрана минерална вода, най-добре е да се посъветваме с доктор. Понеже всяка има друг състав, та не е все едно дали ще се наточи от Горна баня, от Банята, от Княжево, от Банкя и така нататък Това, което за някои е лекарство, за други е отрова - доста пъти сме напомняли тази антична римска мъдрост, която не е спряла да важи до през днешния ден.
Недоверието към така наречен трапезни води също е добре да отпадне - не ги подценявайте, не ги смятайте за ментета - може би като изберете тях вместо минералните ще спасите здравето си.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР