Мнозина се интересуват от криптовалути, които могат успешно да генерират

...
Мнозина се интересуват от криптовалути, които могат успешно да генерират
Коментари Харесай

Защо тази криптовалута може да увеличи вашия пасивен доход с 10x за година?

Мнозина се интересуват от криптовалути, които могат сполучливо да генерират облаги в продължение на години.

В последна сметка това е най-хубавата опция на дивидентите от акции, тъй че не е инцидентно, че всички очи са вперени в промишлеността, която демонстрира максимален напредък макар рецесията и други тревожни обстоятелства, свързани със международната стопанска система.

И тук идва времето да се спомене Bitcoin Minetrix – една от най-печелившите криптовалути за въздържан приход. Но за какво е по този начин? Нека забележим в идващите редове.

Цената на Биткойн се усилва – с това и цената на добива на BTC

Цената на Биткойн продължава да радва пазара, като неотдавна мина основната психическа граница от $30,000 (в момента се търгува на към $34,600). Тази стойност е резултат от над 22% растеж на седмична база, което отразява оптимизма и вярата на вложителите в криптовалутата.

Такъв вид растеж постоянно се провокира от разнообразни фактори – от общите стопански обстановки до новините, свързани Биткойн халвинга, който е след по-малко от 6 месеца. Но едно е несъмнено, високата цена на Биткойн непосредствено корелира със цената на добива на криптовалутата.

С увеличението на цената на Биткойн, добивът на тази валута става все по-печеливш, изключително за тези, които към този момент са вложили в нужната техника и инфраструктура. Това е отлична вест за платформи като Bitcoin Minetrix , които се концентрират върху добива на Биткойн. Участниците в тази платформа могат да чакат нарастване на своите награди, заради нарасналата цена на добивания Биткойн.

Stake-To-Mine – сполучливата идея, която може да усили вашите пасивни приходи от крипто

Stake-To-Mine е неповторима идея, която комбинира преимуществата на Proof of Stake (PoS) с добива на криптовалути като Биткойн. Тя предлага решение на многочислените проблеми, които доста вложители и майнъри срещат в обичайния майнинг.

В основата на този метод е концепцията, че вместо да инвестирате в скъпа техника и да се изправяте пред непрекъснатите терзания от сметките за електрическа енергия, можете просто да залагате, или „ стейквате “, вашите токени. Това дава опция на потребителите да вземат участие в добива на Биткойн, без да би трябвало да вършат огромни начални вложения или да се изправят пред техническите тествания на майнинга.

След като заложите своите монети, те се употребяват като форма на доказателство за вашето присъединяване в системата. С други думи, вие допринасяте към сигурността и стабилността на мрежата, като в подмяна получавате награди във формата на нови монети. Това обезпечава въздържан приход от вашите криптовалути, без нуждата от интензивно присъединяване или съществуването на физическа техника.

Тази идея предлага и други преимущества като по-голяма децентрализация, защото повече хора могат да вземат участие в процеса, и по-голяма бистрота, като понижава риска от централизирани офанзиви или операции на пазара.

Как се реализира облачния майнинг от Bitcoin Minetrix?

Облачният майнингът е бранш, който за жалост се характеризира с голям брой измами и непрозрачни практики. Bitcoin Minetrix желае да промени това, като вкара модел, който се стреми да бъде обективен и транспарантен за всички участници.

Основната идея на Bitcoin Minetrix е да даде платформа, която разрешава на вложителите да вземат участие в заоблачен майнинг без директното наемане или ръководство на хардуер. Екипът на Bitcoin Minetrix ще бъде виновен за наемането на мощности от водещите снабдители на облачни услуги и ще се ангажира с тях, с цел да контракти най-хубави условия. Това значи, че вложителите ще имат достъп до висококачествени запаси на конкурентни цени.

За да вземат участие, вложителите просто би трябвало да “стейкнат ” своите токени в платформата. След това те имат опцията да “изгорят ” и обменят тези токени против майнинг заеми. Тези заеми съставляват дял от общите индустриални мощности, до които Bitcoin Minetrix има достъп.

Всеки майнинг заем има своя стойност, която отразява количеството мощ, което съставлява. На тази основа вложителите ще получават финансови награди, съответстващи на тяхната част от добивната активност.

Този модел освен улеснява процеса за вложителите, като отстранява нуждата от непосредствено присъединяване в майнинг дейностите, само че също по този начин подсигурява, че премиите се разпределят по обективен и транспарантен метод. Това може да помогне на Bitcoin Minetrix да се утвърди като желана платформа за заоблачен майнинг, която предлага почтена опция на съществуващите способи.


Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР