Мнозина считат дядо Влайчо за най-великия пророк, раждан по нашите

...
Мнозина считат дядо Влайчо за най-великия пророк, раждан по нашите
Коментари Харесай

Дори Ванга е поставяна след него: Пророкът дядо Влайчо ви отървава завинаги от шипове и дископатия

Мнозина смятат дядо Влайчо за най-великия оракул, раждан по нашите земи.
Влайо Жечев се ражда на 15 август 1894 година в село Коньово, Новозагорско, в заможно семейство.
Още от дребен показал дарбата си – първо предсказал задаващата се Балканска война, след това с неумолима акуратност казвал кой от мъжете ще се прибере от фронта и кой не.
След 9 септември попада под ударите на националната власт.
Лежал е в лагера в Белене, както и в други затвори. Големият академик проф. Георги Лозанов изследва през 60-те и 70-те години на предишния век ясновидските качества на близо 200 български гадатели и подрежда преди всичко Дядо Влайчо.

Ванга е сложена след него. През 1981 година свършват земните дни на пророка, който тогава е на 84 година В същата година българите се простят и с различен феномен – националния врач Петър Димков. И двамата са оставили десетки заръки и предписания за дълъг живот.
ЕДНА ОТ РЕЦЕПТИТЕ НА ДЯДО ВЛАЙЧО БЕ РАЗКРИТА ОТ ХОРАТА ОТ НЕГОВОТО СЕЛО
Вълшебният мас оказва помощ при всевъзможни рани, псориазис, диабетно ходило, екземи, лишеи, шипове, дископатия и въобще за други болежки от всякакво естество. Ето и какви прподукти са ви нужни: 100 грама домашна мехлем, 4 междинни глави кромид лук, 1/3 част домакински сапун, а в случай че не разполагате с подобен, можете да го заместите със сапун „ Бебе “, 50 грама борова смола и 30 грама пчелен восък. Приготвянето стартира, като поставите домашната мехлем в съд, който ще сложите на печката и ще работите на муден огън. Обелете лука и го пасирайте с домашния апарат.

В краен случай го настържете на ситното ренде. Добавете го към маста и лука, като бъркате непрекъснато с дървена лъжица или дървена бъркалка. След като лукът се задуши, прибавете настъргания сапун, настърганата борова смола, пчелния восък – счукан или настърган. Продължете да варите на слаб огън и да бъркате непрекъснато още 20 минути. Когато е готово, отнемете от огъня и неотложно прецедете сместа през няколко пласта марля или тензух. После изсипете мехлема в стъклен буркан, най-добре да бъде с винт. Докато го изливате, той автоматизирано се стяга в стъкления буркан. След това го съхранявайте на студено и мрачно място. Когато имате потребност от лекуване, нарежете марля, тензух или памучен плат на части, чиято величина би трябвало да покрие раната или мъчителното място. Вземете с върха на нож от мехлема на Дядо Влайчо и го размажете върху парчето тъкан. После поставете върху проблематичното място.

Сложете парче найлон и залепете с лепенка или увийте с бинт, според какъв брой е огромно мъчителното място. Ще ви направи усещане, че до момента в който кремът е попивал в кожата, на парчето тъкан е била изтеглена гной или лимфа. Това демонстрира, че е почнал развой на излекуване. Дядо Влайчо препоръчвал лекуването да се организира през нощта, а на сутринта раната да бъде намазана с мехлем, с цел да стартира да хваща коричка. Забележка: Тази публикация е с извънредно осведомителна цел. Преди да употребявате каквито и да е средства се консултирайте със своя доктор!

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР