Мнозина са тези, убедени в твърдението, че хората ни се

...
Мнозина са тези, убедени в твърдението, че хората ни се
Коментари Харесай

Наистина ли хората ни се струват по-привлекателни, когато сме пили

Мнозина са тези, уверени в изказванието, че хората ни се костват по-привлекателни, когато сме " на градус ". И колкото и да звучи като че ли в това има логичност, в реалност въобще не е по този начин.
 5 специалности, които се характеризират с висок % на алкохолизъм
В кои специалности са най-големите пияници

Ето кого го влече чашката най-вече

Според, чиито заключения са оповестени в Journal of Studies on Alcohol and Drugs, потреблението на алкохол не ни кара да възприемаме другите за по-привлекателни, само че пък може да ни направи по-решителни да заговорим някого, който към този момент сме сметнали за прелъстителен.

За да стигнат до това умозаключение, учените дават на няколко мъже в 20-те си години да оценят външността на хора по няколко фотоси и видеоклипове. Участниците са предизвестени, че в следващ стадий от проучването ще имат опция да се срещнат онлайн с определения от тях човек от изображенията.
 Снимка 644138

След като дават оценките си за прелест, мъжете би трябвало да посочат индивида, с който биха желали да се видят, с цел да си поговорят. Експериментът е извършен два пъти - един път, когато участниците са консумирали алкохол, и повторно, когато са пили единствено безалкохолно, написа.

Това, което учените откриват в последна сметка, е че пиенето не е повлияло на мъжете в избора им на човек, който намират за прелъстителен, само че за сметка на това са били по-склонни да се заговорят с този, който към този момент са сметнали за прелъстителен.

Изводът на откривателите е, че алкохолът не трансформира усещанията ни. Въпреки това обаче ни кара да се усещаме по-свободни в дейностите си, да вземем за пример да се срещнем с човек, който е привлякъл вниманието ни в бара.
 Защо ни боли глава, когато пием алено вино
Защо ни боли глава, когато пием алено вино

Дори и единствено от една чаша

" Мотивите и желанията се трансформират, когато пием алкохол ", споделят в умозаключение учените.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР