Мнозина са тези, които възприемат моделите като момичета със съвършени

...
Мнозина са тези, които възприемат моделите като момичета със съвършени
Коментари Харесай

Мръсните тайни на един модел на Victoria's Secret

Мнозина са тези, които възприемат моделите като девойки със съвършени тела и зашеметяваща хубост, в които надали би могло да има нещо отблъскващо. Просто тъй като постоянно наподобяват толкоз съвършено. Както се случва в живота обаче, нещата постоянно не са каквито наподобяват и когато става въпрос за дами с съвършена осанка.
 Когато Брад Пит е бил мръсният съквартирант на Джейсън Пристли
Мръсните (в дословен смисъл) секрети на Брад Пит

Аромати от старите ленти

Точно такава персонална история взема решение да показа TikTok-ърката Тейлър Паре, която твърди, че е била съквартирантка на модел на Victoria`s Secret. Въпреки че по този начин и не я посочва по име, Тейлър издава, че тя е имала много притеснителни привички.

Във видеото, което към този момент е натрупало над пет милиона гледания, TikTok-ърката споделя, че когато се е преместила в Ню Йорк, в началото е живеела на квартира с няколко индивида. Един от тях е била модел на Victoria`s Secret, за която твърди, че 10 години е пазила " мръсна " загадка.

По думите на Тейлър Паре съквартирантката ѝ е водила много фаворизиран метод на живот и е познавала именити персони от света на модата като супермодела Наоми Кембъл и фотографа Стивън Мейзъл.
And they were roommates!
В същото време обаче моделът на Victoria`s Secret често се е държала много необичайно и е разказвала измислени истории за живота си. Тейлър е отдавала това на младостта и несигурността на момичето. Хората към нея обаче са я хващали в неистини и в един миг съквартирантите ѝ почнали да я заобикалят.

Нещата обаче станали даже още по-притеснителни, когато почнали да липсват неща от жилището - облекла, козметика, даже медикаменти. Тейлър споделила това на останалите, които също ѝ издали, че имат този проблем.

До кулминационната точка се стигнало, откакто Тейлър събрала храброст да попита модела за своя изчезнала риза, а по-късно я разкрила куфар, цялостен с откраднати движимости.
 Снимка 650466

" С смут открих, че е откраднала неща от всеки един човек от жилището. Странни неща. Като писалки и чаши, медикаменти по наставление, които тя не би могла да употребява ", спомня си Тейлър Паре.

Това обаче надалеч не е най-шокиращото в историята. По-неприятното е, че с изключение на откраднатите движимости, в куфара е имало употребявани тампони и тоалетна хартия.

" Това е най-гнусната част. Тя пазеше всичките си отпадъци, мръсни употребявани тампони, кърпички, с които бършеше носа си, дупето си... Държеше ги в куфара си, който се съхраняваше в нашия апартамент. Беше толкоз гадно ", продължава описа си Тейлър, представена от New York Post.

В края на видеото тя разкрива, че към момента пази фотоси на телефона си със наличието на въпросния куфар. И макар че не ги демонстрира, нито посочва по име модела, споделя, че в деня, в който е намерила куфара, тя и останалите ѝ съквартиранти са я изгонили от жилището.
 Знаменитости, които са били съквартиранти
Знаменитости, които са били съквартиранти

Когато известните са живеели много по-скромно

Накрая TikTok-ърката единствено загатва, че до ден сегашен понякога се засича с модела на Victoria`s Secret, който е един от най-популярните, богати и сполучливи сега.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР