Мнозина са недоволни, че не могат да стигнат до гръцкото

...
Мнозина са недоволни, че не могат да стигнат до гръцкото
Коментари Харесай

Внимание, Пътуващи! Същински Ад На Границите С Гърция И Сърбия! Километрични Колони Не Помръдват!

Мнозина са недоволни, че не могат да стигнат до гръцкото крайбрежие в уречените часове, а други се оплакват, че понасят и загуби поради забавянето, съобщи bTV.

Гишетата работят на оптимални обороти, само че трафикът е извънредно натоварен и се получават тези проблеми, настояват от гранична полиция. Но съгласно пътуващите, не се работи чак толкоз бързо на границата.

Проверките на пътуващите с деца е по-продължителна и изисква по-дълго време, изключително на тези, съпътстващи малолетни и малолетни, които би трябвало да показват разнообразни документи, споделят чиновниците от Граничен контролно-пропусквателен пункт " Калотина ".

Като причина за забавянето на инспекцията на преминаващите се показва и извънредно засиленият трафик в днешния ден.

Към 18 часа трафикът продължава да е извънредно натоварен на излаз на Граничен контролно-пропусквателен пункт " Кулата " и " Кардам " натоварен и в двете направления, оповестиха от Групово дело " Гранична полиция ". На " Калотина " трафикът е натоварен на вход за товарни коли. На " Кулата ", " Лесово " и " Дунав мост 2 " е натоварен на излаз за товарни коли. На вход за леки коли е натоварен на Граничен контролно-пропусквателен пункт " Дунав мост 1 " и " Дуранкулак ". На границата със Сърбия, Македония, Гърция и Румъния трафикът е естествен на всички гранични контролно-пропускателни пунктове.

Очаквайте детайлности от брифинг на граничните управляващи на " Кулата ", на който ще се разкрият детайлности за организацията на пътуването през идващите дни.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР