Мнозина са българите успели през годините да постигнат американската мечта.

...
Мнозина са българите успели през годините да постигнат американската мечта.
Коментари Харесай

7 българи, които сбъднаха американската мечта

Мнозина са българите съумели през годините да реализират американската фантазия. Хиляди сънародници живеят по света, имат влиятелни специалности, употребяват се с престиж в обществото и печелят суми, за каквито ние тук можем единствено да мечтаем. Но най-интересни са персоните, които от блясъка на прожекторите у нас, съумяват да се пробият отвън рамките на страната и да наложат имената си измежду тези на най-успешните си сътрудници по света в разнообразни сфери. 

Соня Васи е една от дребното сексапилни българки съумели да реализират американската фантазия. Варненката, която към този момент навърши 50 години, споделя, че строгият надзор по комунистическо време са я предиздвикали да търси благополучие и триумфи зад граница. Телевизионен клип, в който Соня излиза от басейн с прозрачен бански става мотив за скандал.  Ограниченията в България я отблъскват от живота на родна земя и тя отпътува за Щатите. Соня Васи е първата Мис България и единствената българка снимал се за американското еротично списание Playboy.

От 30 години тя живее в Съединени американски щати и нищо не я задържа в България. Очаква се сексапилната русокоска да подписа брак с дългогодишния си обичан в Лос Анджелис. Днес тя продава пуловери, които сама е оплела, а преди този момент и боядисала преждата от Чили.

Мариан Кюрпанов също прекарва поредна година в Съединени американски щати. Моделът от дълги години е в Ню Йорк и има зад тила си редица сполучливи фотосесии. Напоследък се изявява като брокер на недвижими парцели.

Глория Петкова е една от родните звезди, които прекараха дълго време зад граница и съумяха да основат кариера и у нас и там. Българската хубавица се отличава със всестранно развити ползи. Освен изявите й като модел, тя приключва и мъжка мода в Лондон. Запазва пристрастеността си към рисуването изразена в редица нейни изложения през годините. Глория се изявява още в киното и музиката като неотдавна беше диджей в столично заведение, а единствено преди дни дебютира и със своята първа ария. В  България Глория набра известност около присъединяване си в Биг брат през 2016 година. Дотогава моделката бе известна в интернационалните среди. Живяла е във Франция, Италия, Испания, Германия, Англия и даже в Корея преди дефинитивно да се  завърна на родна земя.

Кремена Оташлийска е още една българка прочула се в чужбина и най-много в Париж и Ню Йорк. Любимката на редица фешън дизайнери е най-успешният български модел зад граница съгласно редица ранглисти. Кремена е едвам 13-годишна, когато Ирина Пили  изпраща нейни фотоси в Барселона, откъдето незабавно я канят да работи с тях. Още преди да навърши 18 години хубавицата се трансформира в най-успешния български модел в международен проект, а портфолиото й по това време съдържа над 52 фешън ревюта.

Най-яркият образец за роден артист, пробил в задграничното е Юлиан Костов , който става все по-прочут в Америка и Лондон. Наричат го младия Робърт де Ниро поради физическата аналогия и впечатляващите му актьорски превъплъщения. Така го прави оценка американската рецензия, която му предсказва блестящо бъдеще.Успешният българин в началото се насочва към Англия където придвижва шампионския си нрав по плуване - в България той печели 10 златни медала,  учи бизнес мениджмънт в Холандия, само че избира актьорството.

Сред 5300 претенденти от цяла Англия попада измежду 160-те признати в националния Младежки спектакъл на Англия. На Острова артистът има поредност от мощни функции във филми и сериали. В Холивуд българинът реализира извънреден триумф с лондонските продукции. Получава летящ старт с присъединяване си в няколко кино лентата и сериали.

Пробив зад граница съумя да направи и артистът Иво Аръков. Харизматичният Българин се включи в турската продукция на сериала „ Ирония на ориста “, където играе един до друг с един от най-знаменитите кино и тв звезди на южната ни съседка Къванч Татлъту.

Въпреки че в България името на Станимира Колева се свързва най-много с присъединяване й в „ Стъклен дом “,  красавицата се радва на редица триумфи от фешън дефилета и фотосесии в Париж, Милано и Ню Йорк. Българката се снима за корицата на доста авторитетни международни списания, измежду които даже и стилната Библия Vogue. Успехите на тъмнокосата актриса не завършват дотук, защото тя е и  рекламно лице е на редица марки както у нас, по този начин и в чужбина, писа „ Телеграф “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР