Мнозина от нас някога са били сервитьори. Това е работа

...
Мнозина от нас някога са били сервитьори. Това е работа
Коментари Харесай

Звезди, които са работили като сервитьори

Мнозина от нас в миналото са били сервитьори. Това е работа като всички останали и почтен метод да свържем двата края. Свързаният с тази от време на време нелека специалност стандарт постоянно се среща във филмите: новак артист, музикант или художник сервира по масите, до момента в който се пробва да пробие в шоубизнеса. За да бъдем почтени, в този роман има и парченце истина, защото доста звезди са работили като сервитьори и сервитьорки, преди да станат известни. Ето някои от тях:
Крис Прат

Преди да стане сполучлив артист, Прат работи като сервитьор в американска верига заведения за хранене за морски блага " Bubba Gump Shrimp Co ".
Джулиан Мур

Известната актриса се гордее с работата си като сервитьорка. " Аз съм работохолик, бях добра сервитьорка, тъй като в случай че ме помолите да свърша някаква работа, ще я свърша по допустимо най-хубавия за мен метод, без значение каква е тя ", споделя звездата.
Дженифър Анистън

Спомняте ли си, когато Рейчъл от " Приятели " си откри работа като сервитьорка? Оказва се, че самата актриса към този момент е имала подобен сходен професионален опит, въпреки че също като Рейчъл това не било нейното предопределение.


Ръсел Кроу

Актьорът е работил в сладкарница в Сидни, Австралия, когато е бил по-млад.
Марая Кери

Певицата си спомня времето, когато за първи път се реалокира в Ню Йорк по този начин: " Спях на матрак напряко на пода и до момента в който пишех песните си бях ужасна сервитьорка ".
Лейди Гага

Гага е работила като сервитьорка в сладкарница в Горен Уест Сайд в Ню Йорк. Тя с горделивост си спомня, че в действителност съумяла да спести задоволително пари, с цел да си купи истинска чанта Gucci! " Бях толкоз разчувствана, тъй като множеството девойки в Sacred Heart постоянно носеха първокласни чанти, а аз се показвах с каквото ми падне”, споделя тя.

Източник: БГНЕС
Източник: iwoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР