Мнозина от нас, които искат да свалят някой друг килограм,

...
Мнозина от нас, които искат да свалят някой друг килограм,
Коментари Харесай

Досадните тлъстинки около корема може да ви носят лоша вест! Ето на какво са симптом

Мнозина от нас, които желаят да смъкват някой различен кг, биха предпочели да отстраняват мазнините от една избрана зона. Ако имате непотребни мазнини към корема обаче, би трябвало да имате някои неща поради. 

Виж още: Пробвай логиката и мозъка си с тези 3 логичен задания

За какво са сигнал тлъстинките струпани главно по корема? Ето някои вероятни отговори, само че в случай че имате такива и имате терзания, най-добре се съветвайте с доктор!

Виж още: ТЕСТ: Можеш ли да се оправиш със задания от изпита по математика за след 7 клас?

Риск от диабет

" Поясът " към талията може да е алена лампичка за проблеми с инсулина и кръвната захар. Много експерти могат да заподозрят положение на инсулинова устойчивост или диабет от втори вид единствено по обиколката на талията, като диагнозата постоянно се удостоверява и от последвалите кръвни проучвания. Разбира се, двете положения имат и доста други признаци, които са също толкоз значими, колкото и тлъстините към корема.

Виж още: Какво става с тялото, когато СПРЕТЕ захарта

Риск от метаболитен синдром

Общото затлъстяване в композиция с други болестни положения на обмяната на мазнини, захари и белтъци в тялото води до риск от сърдечно-съдови болести и диабет. Други признаци са висока захар, високо кръвно налягане, нараснали триглицериди.

Виж още: Очарователно: принц Уилям и неговите прелестни наследници с нови фотоси

Риск от злокачествени болести

Проучване от 2017 година, осъществено от университета в Мичиган, демонстрира, че тип протеин, създаван в мазнините от коремната област може да трансформира здравите кафези в злокачествени такива. 

Виж още: Невидимият зложелател във всяка къща! Най-честите скрити причинители на алергии

Риск от деменция

Проучване от 2008 година демонстрира, че хората, измъчен от коремно затлъстяване са три пъти по-застрашени от развиване на деменция. 

Изображение: iStock

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР