Мнозина от мъжете над 50 се чувстват притиснати от ежедневните

...
Мнозина от мъжете над 50 се чувстват притиснати от ежедневните
Коментари Харесай

Как се възстановява нормалното уриниране при увеличена простата?

Мнозина от мъжете над 50 се усещат " притиснати " от ежедневните неразположения, произлизащи от уголемената простата. Честите позиви за уриниране, да вземем за пример, ги възпират от по-дълги разходки или вдишване на задължения отвън дома, в случай че не са сигурни, че наоколо има тоалетна. Затрудненото уриниране ги напряга с неопределения времеви престой в тоалетната. Многобройните нощни ставания предизвикват недоспиване и нервност денем. Още по-нерадостно е ситуацията при мъжете с непрекъснат катетър. Освен голямото стеснение от потреблението му, рискуват да инфектират жлезата и да усложнят положението си.

Първоначално лекуването е с лекарства. Лекарствата обаче са краткотрайно решение, те подкрепят процеса на уриниране, само че не могат да спрат уголемяването на простатата. А при спомагателното разгръщане на тъканта, недоволствата се задълбочават. Към на простатата най-често се прибягва в напреднал етап на положението, включващ голям брой нощни ставания; позиви, които не могат да бъдат отложени; огромна задръжка на остатъчна урина в пикочния мехур, както и неспособност за извеждането й и налагаща се катетеризация.

С 200 вата няма величина на простатата, която да не може да бъде изпарена. Лазерната хирургия на простатата е най-съвременият способ, а Тулиум 200 вата - оптимално усъвършенствана технология. Към момента няма друга лазерна система, която да може да изпарява простата без оглед на размера й. А респектиращата й точност - единствено 0,2 мм навлизане в тъканта, е най-безопасна за близките тъкани. Тулиум лазер 200 вата третира простатата от ядрото към обвиващата я капсула и това го прави изцяло безрисков. След интервенцията уринирането се възвръща с параметрите на млад мъж. Струята още веднъж е мощна, непрекъсваща и без усложнения. Пикочният мехур се изпразва изцяло и не задържа остатъчна урина. Нощните ставания прогресивно понижават и с времето изчезват. А при подложен непрекъснат катетър, се отстранява дефинитивно и мъжът още веднъж може да води пълностоен живот.

В се организира ПЪЛЕН ПРЕГЛЕД НА ПРОСТАТАТА НА ЦЕНАТА НА КОНСУЛТАЦИЯ с включени: консултация с уролог, премерване на размера на простатата, премерване на остатъчна урина, туморен маркер ПСА.

Още: резултат от ПСА подготвен преди прегледа. Важи за ЛЕЙЗЪР МЕД - София.

4 филиала в България и Сърбия. Най-голям опит в лазерната хирургия на простатата. Първокласна техника.

тел. 02 4 760 760

моб. 089 952 11 01





* наличие на Лейзър Мед
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР