Мнозина от известните родни певци имат същите неволи на обикновените

...
Мнозина от известните родни певци имат същите неволи на обикновените
Коментари Харесай

Семейни драми: Орлин Горанов не говори с брат си, а Джена със сестра си


Мнозина от известните родни артисти имат същите несгоди на елементарните хора в връзките с околните и роднините им. В общественото пространство се знае от дълго време за някои от тях, че не поддържат връзки с роднините си и то с най-близките от тях.

Например Орлин Горанов не приказва с брат си Иван и то отдавна. Говори се, че съществена причина за скъсването на братската връзка е увлечението на Иван към хазарта и залозите. Той постоянно натрупвал не дребни задължения.

Само преди дни Орхан Мурад бе упрекнат от 2-те си дъщери, че не е заслужен татко и си е разрешил да ги преференциални от бащиния дом. Също намекнаха и, че е изневерявал на майка им Шенай преди да се разделят. Преди години Мурад поддържаше Сузанита, когато стана ясно, че има взаимозависимост от алкохол и опиати. В момента обаче са в обтегнати връзки.

Известната фолкдива Джена даже се отхвърли от родната си майка. Тя много тежко приемала, че щерка й я пренебрегва и даже, когато се обади, с цел да я чуе, Джена бързала да затвори, като споделяла, че няма време.

Също с майка си не говореше и Деси Слава, тъй като не одобрявала връзката й с 20 години по-млад от нея.

Източник: blitz.bg















 

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР