Мнозина от феновете на Дара Екимова – дъщерята на покойния

...
Мнозина от феновете на Дара Екимова – дъщерята на покойния
Коментари Харесай

Дара Екимова се ошишка

Мнозина от почитателите на Дара Екимова – дъщерята на починалия Дими от „ Сленг “, са в потрес от метода, по който наподобява.

Прави усещане, че напоследък тя не стопира да качва килограми и към този момент е замязяла на амфора, при все, че е прекомерно млада. 
Заради външния си тип и най-много килограмите, тя търпи съществени рецензии всеки ден.

Вероятно си спомняте, че доскоро повече от година, Дара постави силикон и непрекъснато показва новите си прелести, които несъмнено са големи. Голяма част от почитателите й обаче са на мнение, че е прибързала прекалено много с модификацията.  

Освен това не може да пренебрегнем обстоятелството, че тялото на щерката на Ива Екимова е много охолно, а и тя явно не поставя никакви грижи за него, тъй като от ден дневно става все по-пищно и по-пищно. И тя като редица свои колежки обработва деликатно всяка фотография, преди да я качи в обществените мрежи, с цел да наподобява като кльощава. Важната детайлност, която пропущат всички те обаче е, че не могат да наподобяват като на фотосите, когато се появят на сцената и тогава грозната действителност лъсва.

Истината е, че Дара Екимова в последно време от ден на ден се приближава до фигурата на колежките й от международната сцена – Джей Ло и Бионсе.
Източник: Уикенд 



 
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР