Мнозина от феновете на чалгата не могат да си отговорят

...
Мнозина от феновете на чалгата не могат да си отговорят
Коментари Харесай

Преслава и Галена се помириха

Мнозина от почитателите на чалгата не могат да си отговорят към момента на въпроса дали изненадващата поява на Галена по време на присъединяване на Преслава в столичен клуб е знак на помиряване или опит да заблудят почитателите си.

 

Мама Ураган се настани на терасата на заведението, където танцува на шлагерите на колежката си, дружно с другари, измежду които и Софи Маринова. За разлика от нея, Галена не се качи при добричлийката, с цел да попеят в дует, въпреки да имат не една обща ария с нея.

 

Бившите приятелки изпяха „ Хайде, откажи ме “. Припомняме, че разривът в връзките им настъпи изненадващо през 2016 година За никого не е загадка, че при започване на кариерата си, певиците са живели дружно, делили са разноските си за битовизми, както и наслади и паники. Така и не стана ясна повода за раздора им, само че съгласно мълвата ябълката на раздора била фирмената премия „ Певица на годината “. Преслава останала афектирана от обстоятелството, че Галена отдала прекомерно огромно значение на наградата.

 

В същото време пък Галена недоволствала от абонамента на приятелката й за наградата. Тук е мястото да отбележим, че през 2008 година, Преслава показа въпросния приз д приятелката си.

Появи се и слух, че двете приятелки са скарани поради Фики. Според мълвата, повече от обща ария и колегиални връзки свързват Преслава и огромния наследник на Тони Стораро. Според осведомени на Преслава по никакъв начин не й се понравил обстоятелството, че точно Галена има заслуга в запознанството на Фики със брачната половинка му Гюлджан.

 

Галена пък твърди, че двете в никакъв случай не са се карали и добавя, че просто в избран миг посред им настъпило безмълвие. Макар другарските им връзки да са в предишното, тя към момента я почита. Разривът в връзките им бил толкова сериозен, че даже не се поздравили за рождените дни през 2017 година По време на пандемията, когато Галена се разболя, Преслава бе измежду първите обадили й се, с цел да се поинтересуват от положението й.

Инфо: Уикенд

 

Тагове: Преслава Галена Софи Маринова Тони Стораро Фики Стораро
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР