Мнозина очакваха това да се случи: Ubisoft обявиха, че изместват

...
Мнозина очакваха това да се случи: Ubisoft обявиха, че изместват
Коментари Харесай

Отложиха премиерата на Skull and Bones за пореден път

Мнозина чакаха това да се случи: Ubisoft оповестиха, че изместват излизането на Skull and Bones и забавянето не е малко – от 09.11.2022 за 09.03.2023, предава PlayStation Lifestyle. След години на неустановеност дали изобщо ще забележим на бял свят пиратското премеждие на Ubisoft, забавянето не звучи чак толкоз доста. А и новата дата значи, че премиерата на Skull and Bones няма да бъде засенчена от излизането на God of War: Ragnarok, която излиза на осми ноември.

„ Макар и създаването на този стадий да е завършила, спомагателното време ще се употребява, с цел да усъвършенстваме в допълнение приключената игра и да нанесем нужния баланс, употребявайки противоположната връзка от играещите, която идва от техническите проби и програмата ни за инсайдъри, които се организираха в последните две седмици. Това решение е вярно, както за играчите ни и за триумфа на играта в дълготраен проект, защото девети март 2023 се явява подобаваща дата за излизане за този неповторим нов бранд “, пишат от френското студио. Явно времевият прозорец се явява нещо значимо за Ubisoft. Горе-долу по това време излизат Call of Duty: Modern Warfare 2, Bayonetta 3 и Sonic Frontiers. Що се отнася до март месец, то си коства да се означи само модифицираната версия на Resident Evil.

Анонсирана през 2017, Skull and Bones трябваше да излезе през идната година, само че след това беше забавена за 2019, а след това за 2020,2021 и 2022.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР