Мнозина наричат Мерил Стрийп най-добрата актриса в историята. И с

...
Мнозина наричат Мерил Стрийп най-добрата актриса в историята. И с
Коментари Харесай

За какво харчи милионите си Мерил Стрийп

Мнозина назовават Мерил Стрийп най-хубавата актриса в историята. И с право, имайки поради извънредно сложните функции, в които тя се е превъплъщавала с лекост през годините.

На последните награди " Оскар ", които бяха раздадени в неделя през нощта, Стрийп бе номинирана за 21-и път. Тя не сграбчи влиятелната статуетка, само че пък към този момент има три такива. Била е възнаградена и обилно за работата си - положението ѝ се равнява на 90 млн. $, написа Money.com.

Макар да не се знаят точните заплати на Мерил за всеки неин план, се счита, че тя прибира по към 20 млн. $ на филм. Актрисата обаче е споделяла, че се е научила да договаря за пари много късно в живота си - чак, когато е навършила 55 година Тогава ѝ предложили ролята в " Дяволът носи Прада ", трансформирал се по-късно в огромен шлагер. По думите на Стрийп възнаграждението било " обидно ниско " и тя най-накрая се престрашила да изиска това, което в действителност заслужава. Получила двойно нарастване.

Американката е натрупала парите си главно от актьорската си кариера, а не сходно на други нейни колежки от рекламни контракти и покупко-продажби.

Пак за разлика от други, тя не води изключително ексцентричен живот и не се е обсипала с разкош. Но дава обилни суми за недвижими парцели. Заедно със брачна половинка ѝ Дон Гъмър виждат това като инвестиция и метод за облага. През годините са купували разнообразни парцели, реновирали са ги и са ги продавали на по-високи цени. Миналата година си купиха имение в Пасадена за 3,5 млн. $.

Стрийп дава доста и за щедрост, като има лична фондация. Похарчила е милиони долари главно в две посоки - помощ за бездомни хора и дела в областта на образованието.

Редактор: Деница Райкова
Източник: expert.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР