Мнозина мечтаят да се събудят от успокояващия звук на разбиващите

...
Мнозина мечтаят да се събудят от успокояващия звук на разбиващите
Коментари Харесай

Варна е в класация на 10-те най-достъпни плажни дестинации за живот

Мнозина мечтаят да се разсънят от успокояващия тон на разбиващите се талази, само че с инфлацията и цените на недвижимите парцели, които покачват разноските за живот, малко на брой могат да си разрешат да се реалокират в крайбрежен град.

Това обаче не значи, че би трябвало да изоставите фантазията си, защото доста плажни общности по целия свят оферират налични жилища и живот на добра стойност.

И до момента в който разноските за живот значително зависят от вашите привички за харчене, плажните градове, които екипът на T+L е подбрал, подсигуряват, че бюджетът ви ще ви разреши да не жертвате дребните удоволствия, като хранене на открито, наслаждаване на културни действия и събития и възползване от всичко, което дестинацията може да предложи.

Независимо дали планирате пенсионирането си или желаете да опитате живота на цифровите номади, ето 10 бюджетни места по целия свят – както дребни, по този начин и огромни, където сърфът, пясъкът и слънцето са налични 365 дни в годината.

За съставянето на този лист от T+L са се съветвали с специалистите по живот в чужбина от International Living. Взети са поради и голям брой отчети за разноските за живот в градовете по света.

В тази ранглиста Варна заема шеста позиция - сред Хуа Хин, Тайланд и Лагос, Португалия.

Лидер е Джорджтаун, Пенанг, Малайзия, следван от Валенсия, Испания. На трето и четвърто място се подреждат - Масатлан, Мексико и Кангу, Бали, Индонезия.

Разположена на българското черноморско крайбрежие, северно от Гърция и Турция, Варна е приблизително огромен град, предлагащ достъп до живописни плажове, музеи, аквариум, оживена градина, доста курорти и интернационално летище, показват от T+L.

Регионът е перспективна първокласна дестинация на Балканския полуостров, с наличие на международни хотелиерски марки, като Meliá. Nobu неотдавна разгласи проектите си да отвори парцел в региона. А голф запалянковците могат да практикуват замаха си на едно от най-живописните стадиони в района Thracian Cliffs, което гледа към Черно море.

По локални данни обзаведен тристаен апартамент във Варна коства към 655 $ на месец и почти толкоз ви трябват за други разноски. България, като цяло, беше оповестена за едно от най-хубавите места за вложение в недвижими парцели от Sothebys през 2023 година, напомнят от T+L.
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР