Мнозина дават мило и драго да живеят като Боно, Мила

...
Мнозина дават мило и драго да живеят като Боно, Мила
Коментари Харесай

За какво си харчат парите богатите

Мнозина дават благо и драго да живеят като Боно, Мила Кунис или другите от ранга им. Мечтаят за красиви къщи, почивки на екзотични места, бързи и гневни коли, диаманти и впрочем капризи.

За множеството неща, които те си разрешават с лека ръка, не сме сюрпризирани, само че някои са надалеч по-нетрадиционни, а други провокират погледи като този на Бенжамин Франклин от стотачката.

Шакил О`Нийл: 1000 $ за приложения

Не че 1000 $ са доста за баскетболния гуру, просто индивидът е вманиачен по приложенията. " Честно казано, разходвам към 1000 $ за приложения на седмица - действителни пари ", признал Шак пред The ​​Wall Street Journal.

И въпреки всичко, това са жълти стотинки за някогашната звездата на Лос Анджелис Лейкърс, който в този момент изкарва още повече, с помощта на сполучливите си бизнес инициативи, прецизират от GOBankingRates.

Боно: самолетен билет от 1500 $ за шапката му

Фронтменът на U2 е прочут с великодушната си благотворителна активност, само че и той, като множеството от ранга му, харчи пари за нелепости. Според The ​​Insider, един път дава 1500 $ за самолетен билет в първа класа, с цел да транспортират шапката му от Лондон до Италия.

Говори се също, че аксесоарът (един от обичаните му, вероятно) изкарва полета не на първокласното си място, а в пилотската кабина до капитана, с цел да не я смачкат.

Бен Афлек: килим за баня на стойност 2500 $

Според блога Star Crush, Бен Афлек заплаща 2500 $ за чердже в Турция. Продавачът му споделя: " Жена ти ще те обича за това. " Дано единствено не го е взел от Капалъ Чарши. И нека дамата да е оценила уместно невероятния жест.

Крис Браун: 2500 за играчка

За рождения ден на щерка си Крис Браун й подарява три дребни първокласни автомобила, написа TMZ. Като знаем какъв авто почитател е Браун, по-скоро подаръкът е бил за него, но, те си знаят.

На всочкото от горната страна, поръчва и не какви да е модели, а реплики на личните си спортни бижута: един Range Rover и два броя Lamborghini. Всяка една от количките е с кожен и велурен интериор, лети джанти и работещи фарове.

Мила Кунис: 7000 за маска за лице

Кайли Миноуг залага на слънцезащитни и муселинови кърпички, с цел да е красива, а Мила дава по 7000 за HD Diamond and Ruby Peel.

Става въпрос за маска с късчета рубини и диаманти за ексфолиране на кожата.

Естетикът на Кунис - Скот-Винсънт Борба, прецизира: " Винаги [правя това] върху кожата, врата, деколтето и ръцете - всичко, което евентуално ще бъде показано с роклята й. "
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР