Множество удари по главата са причина за смъртта на IT

...
Множество удари по главата са причина за смъртта на IT
Коментари Харесай

Прокуратурата и СДВР са категорични: Виктор Спига е извършил убийството на Алена Щерк

Множество удари по главата са причина за гибелта на IT специалистката Алена Щерк, която бе открита мъртва в неделя край Радомир. Това оповестиха на взаимен брифинг от полицията и прокуратурата. Те обявиха, че изрично следите водят до Виктор Спига и доказателствата сочат, че той е причинител на убийството.

" Сигналът е подаден за изчезналата Алена Щерк е подаден от близки на убитата в петък. Първоначално следствието е формирано похищение. В събота се постановяваше доста експедитивно да се работи, с цел да могат да бъдат обезпечени доказателствата, бе образуван екип от прокурори. Протоколите все още дейности са утвърдени. Иззети са данни от трафика за следене на мобилните телефони. Още в събота беше издадена Европейска заповед за арест до Република Италия ", разкриха криминалисти.

Заподозрян за убийството е някогашният другар на Алена - Виктор Спига. Той бе задържан в северноиталианския град Асколи Пичено от локалната полиция в неделя вечерта. Той е арестуван, до момента в който се прибирал в хотела, където се бил настанил. Конфискуван е и автомобил, нает от компания за коли чартърен в София.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР