Множество шуменци се събраха таза вечер и отдадоха почит на

...
Множество шуменци се събраха таза вечер и отдадоха почит на
Коментари Харесай

В Шумен отдадоха почит на загиналото при катастрофа в града 22-годишно момиче

Множество шуменци се събраха таза вечер и отдадоха респект на починалото при злополука в сряда 22-годишно момиче на мястото на пътното произшествие – към кръговото кръстовище на бул „ Симеон Велики “.

На мястото на случая хората оставяха цветя и запалени свещи. 

 Ние сме тук, с цел да спрем войната на пътя, сподели пред кореспондент на Българска телеграфна агенция бащата на починалото момиче Анатоли Накев. Той благодари на хората за поддръжката и добави, че и той е провел кротичък митинг, който ще се състои на 7 октомври, от 18:00 часа, на същото място.

„ Тук сме да призовем повече хора да бъдат по-разумни и виновни на пътя, тъй като на пътя както би трябвало да пазим себе си, би трябвало да пазим и близките, тъй като всеки желае да се прибере в къщи при фамилията си и все някой го чака. Всички тук сме изцяло сюрпризирани от съденото решение през вчерашния ден, не мисля, че е съответно. Никой няма право да лишава човешки живот “,  каза пред кореспондент на Българска телеграфна агенция приятелката на починалото момиче Василена Василева. „ Моята другарка беше най-чистата душа, която познавам, най-хубавият човек и можеше единствено да се учим от нея по какъв начин в действителност да бъдеш добър човек “, сподели още Василева. 

Както Българска телеграфна агенция заяви, Шуменският областен съд през вчерашния ден дефинира мярка за неотклонение „ домакински арест “ на 18-годишния Жечко Кюркчиев, обвинен за причиняването на тежко пътно произшествие във вечерните часове на 28 септември в града, вследствие на което една жена умря, а друга бе настанена в болничното заведение със междинна телесна щета. Пътното произшествие, за което е обвинен Кюркчиев - дееспособен лидер от близо пет месеца, породи към 21:20 часа на 28 септември на кръгово кръстовище на бул. „ Симеон Велики “ в Шумен сред два автомобила. Вследствие на конфликта 22-годишна жена, управлявала едното транспортно средство, умря, а возещата се до нея пътничка бе настанена в болничното заведение в Шумен със междинна телесна щета.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР