Множество реакции в медии и социални мрежи предизвика днес логистиката

...
Множество реакции в медии и социални мрежи предизвика днес логистиката
Коментари Харесай

Белла България: Предоставихме безвъзмездно транспорт. Хуморът е неуместен

Множество реакции в медии и обществени мрежи провокира през днешния ден логистиката на имунизациите против COVID-19. Причината бе, че за задачата бяха употребявани бусове на " Белла България ", брандирани с известна марка салами. По тази причина от " Белла България " разпространиха публична позиция:

В отговор на искане от “БУЛ БИО - НЦЗПБ “ ЕООД, комерсиално сдружение със 100% държавно присъединяване в капитала, " Белла България " – един от водачите в хранителната промишленост в Източна Европа, предлагащ продуктите си в над 20 страни на 4 континента – безплатно дава профилиран хладилен превоз на имунизациите против COVID-19, предопределени за страната ни.

Автопаркът на компанията дава отговор на най-съвременните европейски условия за сходен вид транспортни средства. Те са оборудвани с най-модерната хладилна техника, поддържаща специфични температурни режими, сензори, термограф и други При своята активност в изискванията на пандемията от COVID-19, " Белла България " извършва най-стриктно всички разпореждания и наставления на здравните управляващи в страната както във връзка с всички чиновници, които работят в другите звена на компанията, по този начин и във връзка с всички механически средства, свързани с производството и логистиката.

Същевременно, основна част от фирмената политика на " Белла България " е задължението да оказва поддръжка на българското общество и на здравните управляващи, с цел да може допустимо най-бързо страната ни да се оправи с пандемията. Високото качество на хладилните транспортни услуги на компанията е поръчител за цялостното съблюдаване на изискванията за бързо и качествено превозване на имунизацията до пунктовете в цялата страна.

„ Вярваме, че в изискванията на невижданата рецесия, в която се намираме сега, всеки е задължен да даде своя принос за превъзмогването ѝ, без значение от спецификата на активността си, “ разясняват от „ Белла България “. Важно е хладилната верига да бъде спазена и да има доказателство за това – термографът. Ситуацията е комплицирана. Хуморът е неудобен.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР