Множество проверени търговски обекти, адреси, заведения и МПС-та след днешната

...
Множество проверени търговски обекти, адреси, заведения и МПС-та след днешната
Коментари Харесай

Множество проверени обекти, адреси и частни лица при акцията в Пловдивско

Множество тествани търговски обекти, адреси, заведения и МПС-та след днешната акция на полицията в Пловдивско.
Прочетете още
Смесената инспекция за обезпечаване на реда и сигурността започва на територията на област Пловдив. В общинитете Раковски и Брезово са ситуирани над 10 екипа от униформени, които както и чиновници на Българската организация по сигурност на храните. 

Проверки се правят по редица линии, част от които е битката с купения избор преди предварителните избори и противопоставяне на битовата престъпност. Освен това обаче полицията ревизира и за разпространяване на наркотични субстанции, и в този смисъл се ускори контрола в региона на учебните заведения в Областта. Проверява се и за злоупотреби с комерсиална активност – акцизни артикули, продажба на дървесина и други.

В комерсиалните обекти униформените ще наблюдават и за различно пласиране на гласове.

Към 17 ч. резултатите от днешната спецакция на територията на РУ-Раковски са следните: Проверени 310 лица, 249 МПС, 26 частни адреса, 20 търговски обекта, 4 питейни заведения, заложна къща и по 2 пункта за метали и автоморги.

Обход е изработен и в регионите на 7 учебни заведения. Също са осъществени и 11 инспекции във връзка с съхранението и използването на огнестрелно оръжие. Други 16 са били взаимно с горските инспектори за противозаконен дърводобив. Връчен е акт по Закона за гражданската регистрация. Изготвени са 18 протокола по член 65 от ЗМВР.

При пътния надзор са открити нарушавания, за които са формирани 43 акта и 38 санкции с фиш. С техническите средства са засечени 48 автомобила да се движат със скорост над допустимата. От Областна дирекция по сигурност на придвижването са написани два констативни протокола. В рамките на акцията няма формирани полицейски производства и арестувани.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР