Множество предприемачи са имали среща с този натрапчив глас в

...
Множество предприемачи са имали среща с този натрапчив глас в
Коментари Харесай

Синдромът на самозванеца като знак за успех

Множество бизнесмени са имали среща с този настойчив глас в главата, който споделя: „ Не съм задоволително добър за мястото, на което се намирам. Един ден някой ще открие, че съм се преструвал от самото начало и това ще е краят на пътуването. " Когато се появи този тип синдром на самозванеца, човек елементарно може да повярва в концепцията, че гласът е прав.

Барбара Коркоран, създател на империята за недвижими парцели Corcoran Group и една от „ акулите “ в предаването Shark Tank, неотдавна предложи друг взор върху тази тематика, с който в действителност доста специалисти са съгласни. Когато чуете гласа на синдрома на самозванеца в главата си, упорства Коркоран, би трябвало да го приемете като знак, че в действителност сте на прав път към триумфа.
„ Успехът ми се дължи напълно на моята неустановеност “
„ Ако страдате синдром на самозванеца, това е добре за вас. Благодарете на Господа в небето, че имате синдром на самозванеца. Защо? Защото терзанието, че сте лъжец, подсигурява, че ще се стараете повече от идващия човек и точно в тези усилия ще намерите своята “, споделя Коркоран в 30-секундно видео в TikTok.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР