Множество хора посрещнаха днес Румен Радев и Илияна Йотова на

...
Множество хора посрещнаха днес Румен Радев и Илияна Йотова на
Коментари Харесай

Радев и Йотова закриха предизборната си кампания в Пловдив

Множество хора посрещнаха през днешния ден Румен Радев и Илияна Йотова на пл. " Стефан Стамболов " в Пловдив, измежду тях- членове и симпатизанти на левицата, остарели летци, представители на партии и обединения, които поддържат Радев в президентските избори, последователи от Златоград.

В Пловдив за поддръжка на Радев при закриването на предизборната акция, бяха пристигнали и Кирил Петков и Асен Василев от " Продължаваме промяната ". Фолклорен оркестър огласяваше множеството, което мина в шествие през Главната до площад " Съединение ". Пред паметника на Съединението и заключителната тирада на президента Радев.
Българска национална телевизия сподели какъв брой хора са гледали дебата сред Радев и Герджиков
Повече от милион и двеста хиляди души са гледали кандидат-президентския спор по Българска национална телевизия преди втория тур в неделя. Това оповестиха от телеви...

" Точно преди 5 години тук закрихме акцията, която, с помощта на вас, се увенча с триумф, сподели той. Това беше първият пробив в властническата власт, която източи обществени запаси и ги завлече в шкафчета и чували. Пет години под блокада, офанзиви и операции. Единствената мощ да устоим беше силата, която вие ни дадохте, а ние не отстъпихме, тъй като зад нас е България. Ние по тази причина сме в този момент тук, тъй като желаеме да ви благодарим. Тези 5 години ние работихме за една нова България, на бъдещето като съвременна, европейска, демократична, свободна страна, България на закона и хората, разчитащи на страната, която им принадлежи ", сподели още Румен Радев.

Пред медиите Кирил Петков и Асен Василев опровергаха изнесените вести за на новите министри и споделиха, че съдружно държавно управление сигурно ще има, само че договарянията стартират във вторник и те ще касаят преди всичко политики.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР