Многократно сме отговоряли на предизвикателството – Бойко Борисов е избран

...
Многократно сме отговоряли на предизвикателството – Бойко Борисов е избран
Коментари Харесай

Сачева: ПП много държи на БСП като партньор, а тя има друго отношение към Газпром и изгонването на руските дипломати


" Многократно сме отговоряли на предизвикването – Бойко Борисов е определен от нашите членове за водач на партията и това не се трансформира. Ние също не харесваме Кирил Петков. Борисов се отдръпна като кандидатура за министър председател, само че той е ръководител на ГЕРБ и това не се трансформира " - съобщи в " Тази Сутрин " по bTV Деница Сачева.

" Нека не насочваме диалозите към персони, а да ги насочим скъм политики. Ще водим договаряния с партиите които имат евроатлантическа ориентировка. Политическа партия дава поръчка за такава ориентировка, макар че напоследък сме увеличели вноса от Русия със 150%, за сметка на Запада.
Освен това Политическа партия доста държи на Българска социалистическа партия като сътрудник, а тя има друго отношение към " Газпром " и изгонването на Руските дипломати ", сподели Сачева.

По думите й опциите за общи политики не са малко, а такива има и до момента: " Политическа партия разчиташе на ГЕРБ по въпросите за РСМ. Ние предложихме на процедура тавана от 250 лева за тока и по тази причина бизнесът сега не стачкува " - изясни тя.

Според Сачева симпатизантите на ГЕРБ мъчно биха приели коалиция с Движение за права и свободи, макар, че Движение за права и свободи се държи като евроатлантическа партия.
" Гълъб Донев е извънреден експерт. Той е политически неутрален. Беше логически избор от страна на президента, от позиция на това да провежда почтени избори както и да обезпечи различни доставки на газ за зимата с цел да не затваря бизнеса " - разяснява тя новия министър председател.

" Не ме изненада приориетта за инспекция има ли нарушавания по строителството на Хемус. Действията които сме подхванали са законни.
В момента пътищата не се ремонтират и ще забележим служебното държавно управление какво ще предприеме по въпроса. Служебното държавно управление би трябвало да ревизира и какво се случва с 1 лев надезет от литър бензин, както и медиаторите при доставки на газ и така нататък Мисля че служебния кабинет е балансиранима хора от разнообразни спектъри " - е мнението й.

Според Сачева след изборите би трябвало да се търси коалиция на евроатлантическите полезности а не коалиция, учредена на омразата към един или различен човек.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР