Многократно съм виждал Стефан Димитров да влиза в МВР необезпокоявано

...
Многократно съм виждал Стефан Димитров да влиза в МВР необезпокоявано
Коментари Харесай

Петър Тодоров: Многократно съм виждал Стефан Димитров да влиза при Бойко Рашков, докато беше министър

„ Многократно съм виждал Стефан Димитров да влиза в Министерство на вътрешните работи необезпокоявано и да се среща с Бойко Рашков, до момента в който беше министър. “ Това съобщи пред Българска национална телевизия някогашният основен секретар на Министерство на вътрешните работи Петър Тодоров. Той заемаше длъжността директно преди освободения през днешния ден Живко Коцев.

Тодоров изясни, че не познава обвинените за контрабанда Марин и Стефан Димитрови, само че описа по какъв начин синът е „ спирал наоколо до министерството, в неразрешена зона, приемаше го министърът “.

Впоследствие Тодоров схванал, че Димитров е с престъпно минало. Попитан по какъв начин може подобен човек да влиза необезпокоявано в министерството, отговори:

„ След като е поканен и е имал диалог персонално с министъра, да, може да влиза. След като съм открил, че има нещо неправилно, съм се срещнал, че лицето е обект на разработка на ДАНС. Видяхте след това какво стана “.

Заяви, че не е виждал Димитров да влиза в Министерство на вътрешните работи след постъпването на Калин Стоянов като министър. Определи абсурда с контрабандата като неприличен и фрапантен освен за жителите, само че и за всички почтени и почтени чиновници на Министерство на вътрешните работи. Изрази отвращение във връзка фотосите с досегашния основен секретар Живко Коцев.

„ Едни фотоси, в които не би трябвало да участват лица като основния секретар на Министерство на вътрешните работи, който би трябвало да е въплъщение на професионализма, етиката и морала. Във всяка една управителна служба на Министерство на вътрешните работи би трябвало да има хигиена на персоналните контакти “, разяснява Тодоров.

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР