Многократно съм предупреждавал, че партията върви по лош път, включително

...
Многократно съм предупреждавал, че партията върви по лош път, включително
Коментари Харесай

Миков: Това е чистка, партията върви по лош път

" Многократно съм предупреждавал, че партията върви по неприятен път, в това число за забравяне на полезности, за забравяне на политическо държание. Последните локални избори дават образец за това - за безпринципни обединения ".

Това сподели за предаването " Денят ON AIR " на телевизия Bulgaria ON AIR някогашният водач на Българска социалистическа партия Михаил Миков.

" Тези, които напущат споделят също: " стига сме живели в тази неистина ", разяснява някогашният водач на социалистите.

Според Миков нямало потребност да се лъже.

" Категорично това, на което ставаме очевидци, е чистка ", добави Михаил Миков.

" Партията понижа с четвърт за 4 години. Българска социалистическа партия не може да завоюва публичното доверие и в този момент в навечерието на идващите избори тя е в тежко организационно положение ", добави събеседникът.

" Аз съм в Българска социалистическа партия повече от 30 година, за разлика от множеството приятели, които през днешния ден са в Националния съвет. Устойчивите мантри, които Нинова повтаря, мъчно могат да прикрият истината за партията. Гергов, Овчаров, Добрев и Нинова си се събраха отново, знаете, че Добрев беше един от главните съперници. Обаждат ми се доста хора, които не могат повече да търпят лъжата, става въпрос за хора, които са свързали биографията си с Българска социалистическа партия. Това, което се случи през днешния ден, е развой, който ще продължи. За първи път на конгрес на лява партия нямаше представители на синдикатите ", акцентира той.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР