Многократно осъждан младеж е установен като извършител на пет кражби

...
Многократно осъждан младеж е установен като извършител на пет кражби
Коментари Харесай

Младеж със 7 присъди е задържан за 72 ч. след 5 кражби в Павликени

Многократно осъждан юноша е открит като причинител на пет обири от търговски обекти и фризьорски салон в гр. Павликени.

В интервала от 06.01.2022г. до 10.01.2022г. от хранителен магазин, две пекарни и заведение, след взломяване са отнети общо 370 лв., цигари и движимости. 17-годишният гражданин на троянско село, е осъждан седем пъти за обири. Част от инкриминираните движимости са върнати, а отнетите суми отчасти са възобновени, оповестиха от полицията. Работата по документирането на тези закононарушения продължава.

През нощта на Йордановден същото момче прониква във фризьорски салон в града и лишава професионални уреди и принадлежности на обща стойност 1200 лв.. Вещите са върнати на притежателя.

На 18.01.2022г. в наличието на назначен длъжностен бранител причинителят е притеглен като обвинен, за това, че в значителен случай, при изискванията на повторност и като малолетен, само че с опция да схваща свойството и смисъла на осъщественото действие и да управлява постъпките си, направил закононарушение по член 195, алинея 1, т. 7 от Наказателен кодекс.

С разпореждане на Районна прокуратура Велико Търново, териториално поделение Павликени, причинителят е арестуван за период до 72 часа.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР