Многофункционалното устройство идва с LTE функционалност и може да се

...
Многофункционалното устройство идва с LTE функционалност и може да се
Коментари Харесай

Yettel стартира продажбите на най-новия смарт часовник на Xiaomi – Watch 2 Pro LTE

Многофункционалното устройство идва с LTE функционалност и може да се употребява с услугата multiSIM

Светлин Желев преди 8 секунди 0 Сподели

Най-четени

IT НовиниДаниел Десподов - 15:30 | 25.01.2024

Открит е революционен пестелив и екологичен метод за произвеждане на зелен водород

АвтомобилиЕмил Василев - 20:46 | 25.01.2024

Илън Мъск: Работниците в Tesla ще спят на пода във фабриката, когато новият електрически автомобил влезе в произвеждане

IT НовиниЕмил Василев - 14:14 | 23.01.2024

Как да изтриете персоналната си информация от интернет

Светлин Желевhttps://www.kaldata.com/Главен редактор

Първи измежду мобилните оператори в България Yettel включва в портфолиото си най-новото и любопитно смарт предложение на Xiaomi при носимите устройства. Умният часовник Xiaomi Watch 2 Pro LTE, задвижван от Wear OS by Гугъл, предлага интелигентно, стилно и дейно преживяване. Моделът съчетава висока продуктивност с дълъг живот на батерията. Той има подробен екран и дизайн, който дава отговор на потребностите за здраве и фитнес на модерния консуматор.

Спортуващите интензивно ще оценят прецизността, обезпечена от dual-band GNSS, който подсигурява тъкмо следене на всички тренировки

С над 150 спортни режима, Xiaomi Watch 2 Pro LTE дава обстоен разбор на физическата активност и статистически данни за успеваемостта ѝ. Часовникът дава скъпа информация за съня. Той оказва помощ на потребителите да схванат другите стадии и да вземат осведомени решения за възстановяване на качеството му. Разполага с функционалност за премерване на телесния състав и двубандов GPS.

Xiaomi Watch 2 Pro LTE може да се похвали със моден дизайн и устойчив корпус. Направен е от неръждаема стомана. Предлага се в сиво с първокласна кожена каишка. Както и във вид в черно със здрава каишка от специфична гумена сплав. Неговият 1,43″ AMOLED екран с висока разграничителна дарба разполага с въртящ се корпус и бутони за бърз достъп. Това разрешава на потребителите да направляват персонализирани функционалности и да избират от повече от 20 авансово конфигурирани циферблата.Xiaomi Watch 2 Pro LTE е оборудван със идващото потомство платформа Snapdragon W5 + Gen 1, което подсигурява, че моделът работи със скорост и енергийна успеваемост, a от марката дават обещание до 55 часа живот на батерията.

Една от забележителните характерности на Xiaomi Watch 2 Pro LTE е неговата интеграция с пакета от известни приложения на Гугъл, в това число Гугъл Wallet, Гугъл Maps и Гугъл Assistant. Това съдействие покачва свързаността, персонализирането и продуктивността, предлагайки на потребителите ново равнище на улеснение.

Умният часовник може да послужи и за цялостен заместител на смарт телефона на своя притежател при положение, че не желаете да го носи със себе си, до момента в който тича, разхожда се или е на концерт да вземем за пример.  Моделът работи пълноценно с multiSIM услугата на Yettel, давайки опция на потребителите да се любуват на свободата си и да покачат концентрацията си. Цената на модела е 659,99 лева в брой или с лизинг за 28,99 лева на месец за 24 месеца.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР