Многоетажният паркинг на "Тракия" срещу блок 15 ще е за

...
Многоетажният паркинг на "Тракия" срещу блок 15 ще е за
Коментари Харесай

Многоетажен паркинг ала Копенхаген си хареса кметът на Тракия

Многоетажният паркинг на "Тракия " против блок 15 ще е за 500 коли, задачата е тази година той да се проектира, а следващата година - да се осъществя. Ясна ли е огромната концепция за оборудването - в студиото на  Plovdiv24. bg споделя кметът на региона Костадин Димитров. 
"Имал съм опция да обиколя много европейски страни, на всички места съм черпил опит. Тракийският го има може би в Копенхаген, където има жилищни здания като при нас. Навсякъде в Европа практиката е за паркиране в многоетажни или подземни паркинги. "
"Проблемът с паркиране в Тракия е минимален, само че ние също си имаме своите проблеми. Вечер след 17 часа хората се оплакват, че няма къде да стопират ", показа Димитров. За желанието на тракийци да имат несъмнено място за колите си пък свидетелства и фактът, че има 700 заявки за опазване на паркоместа по наредбата на Общината.  
Повече за многоетажния паркинг на "Тракия " наред с останалите огромни проекти за региона - чуйте в огромното изявление на Костадин Димитров за Plovdiv24.bg. 
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР