Многодетното семейство, което се включи в ефира на предаването, провокира

...
Многодетното семейство, което се включи в ефира на предаването, провокира
Коментари Харесай

Семейство с 9 деца в “Бригада нов дом” раздели зрителите

Многодетното семейство, което се включи в ефира на предаването, предизвика много полярни мнения. За част от феновете точно такива би трябвало да бъдат участниците – без значение от компликациите им да се вижда, че поставят грижи за децата си. За разлика от някои предходни фамилии тук се видя, че родителите се стремят да поддържат дома си чист и спретнат.

Така тясното пространство не изглеждаше толкоз ужасяващо, каквито бяха мненията при предходни участници. Затова мнозина утвърдиха избора на Цвети и Коце и техните 9 деца, безапелационни, че на такива хора би трябвало да се оказва помощ.

Не закъсняха и негативните реакции обаче. Друга част от феновете споделиха, че е много безконтролно да се раждат и отглеждат толкоз наследници, в случай че отговорността е голяма и родителите няма по какъв начин да им обезпечат нужното, в това число естествени условия за живот, задоволително пространство и здравословна храна, положително обучение и прочие

В последна сметка многодетното семейство получи своя нов дом и непредвиден бонус към смяната. Мария Силвестър, както и целият екип на “Бригада нов дом ” ще се ангажират с организацията на охолно кръщене за 7 от децата, които досега не са кръстени.

Автор: vihrogon.bg. plovdiv24.bg


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР