Много зрители бяха изненадани, след като видяха кой се крие

...
Много зрители бяха изненадани, след като видяха кой се крие
Коментари Харесай

Къци Вапцаров: Гарванът в „Маскираният певец” сигурно е Крисия

Много фенове бяха сюрпризирани, откакто видяха кой се крие под Шапката в „ Маскираният артист ”. В последната си изява на сцената на шоуто Шапката бе подготвила тематичната ария „ Шапка ти смъквам “ на Криско. Под маската се оказа Къци Вапцаров, което изненада освен феновете в залата и пред екрана, само че и детективите в панела.

Днес артистът Къци Вапцаров е на посетители в „ На кафе ” и споделя за присъединяване си в шоуто.

„ На подготовката си държах китарата обикновено, само че като излязох на сцената я обърнах наопаки. И от панела незабавно почнаха да разискват за какво съм с противоположна китара, но Дони ли свири, просто преди да изляза на сцената ми хрумна ”, описа Къци Вапцаров.

„ Парадоксът на предаването е, че ти се желае да изпееш някои части готино, както на теб ти харесва, само че знаеш, че ще те познаят. Моят глас е доста различим, даже и на опашка в магазин като кажа нещо и хората откъм гърба се обръщат към мен с господин Вапцаров. И преднамерено ръмжах едни части в различен указател, с цел да не ми познаете гласа. Най се забавлявах, като искахте да покажа предмет от у дома. Аз обичам да играя шах и взех решение да покажа фигура от шаха. Взех царя и се сетих, че съм Вапцаров и във семейството ми го има този цар. И изтръпвах, че ще се сетите незабавно. Колело като казахме и аз си споделих – „ Колелото на шанса ”, към този момент ме разкриха ”, призна известният артист.

„ Смених си репертоара, тъй като първоначално не познавах предаването. В началото бях избрал леки части като Let it be на Beatles, само че като чух по какъв начин пее Пчелата, Розата и други яки певици, незабавно си смених частите. За Гарванът съм сигурен, че е някакво „ детенце ”, тъй като пее с доста нежно гласче. Освен в случай че не е някоя доста крепко певица, която да си преправя гласа по този начин. Всяко едно парче ми стои като детски глас

Или е Крисия, или доста добра певица, която ловко си преправя гласа на детски. ”, съобщи във Facebook Къци Вапцаров.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` реклама Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР