Много забавление, качествени кино заглавия и богата концертна програма, очакват

...
Много забавление, качествени кино заглавия и богата концертна програма, очакват
Коментари Харесай

Празнични промени в bTV за Коледа

Много развлечение, качествени кино заглавия и богата концертна стратегия, чакат феновете в идните почивни дни, оповестяват от bTV. Празнични изненади за аудиторията са подготвили и предаванията на медията, които ще предложат вълнуващо наличие в последните дни на 2022-ра година.

От 26 декември до 6 януари “Тази заран ” ще стартира тъкмо в 7:00 ч. Освен с най-актуалните тематики и посетители, водещият Златимир Йочев и екипът на предаването ще срещат феновете в дните преди Коледа с най-хубавите истории и герои от изминаващата година в обичайна поредица „ Седмица на духа “.

В празничните дни Деси Стоянова и Александър Кадиев са подготвили доста изненади за феновете на  “Преди обед ”, а всяко предаване ще приключва по-весело от различен път – с музикален посетител и коледно осъществяване онлайн в студиото. В последната седмица на годината коментаторите всеки ден ще са разнообразни, а измежду двойките, които ще разискват забавните тематики от деня, ще бъдат водещата на " Тази събота " Диана Любенова и писателят Александър Чобанов, артистичното семейство Алек Алексиев и Яна Титова, писателката Мария Лалева и режисьорът Виктор Божинов и други. Акцент измежду гостите и тематиките в последните дни на годината в „ Преди обед “ ще бъдат - дребният Стефан Иванов, който победи в последния сезон на " България търси гений ", актрисата Стефания Колева, футболният ментор Стойчо Младенов и рапърът Мишо Шамара, който празнува своя 50-годишения празник. Георги Тошев ще опише повече за това кой е „ Пазителят на Божи гроб ” и за какво от 830 години ключът се държи от мюсюлманска фамилия. Сред гостите в празничните дни ще бъдат още - Наталия Симеонова и щерка й Виктория Ризова, Андре и Елиза Токеви, световноизвестният цигулар Свет Радославов, който предложи брак в ефира на „ Преди обед “ и други.

Уикенд блокът „ Тази събота и неделя “ ще показа празнични издания от 7:50 до 10:00 часа на 24 и 25 декември. Часове преди настъпването на Рождество екипът на предаването ще срещне феновете със специфични посетители и забавни истории, а в деня на Коледа ще ги потопи в фамилната атмосфера на празника. Гост „ В кухнята на Симона “ ще бъде най-важният човек с живота ѝ – нейната майка Глория.

На 24 декември в 11:00 ч. е началото на коледния едночасов епизод на „ Вкусът на България “. В него водещата Мария Жекова ще посрещне скъпи посетители в уютна къща сгушена в планината в самоковския район. Празнична питка с шансове ще зарадват всеки от гостите в епизода, а един от тях ще е водещият на „ 120 минути “ Светослав Иванов. Той и брачната половинка му Вяра ще споделят обичаната си фамилна рецепта за Коледа - вкусни банички с тиква и канела. Сред гостите на Мария ще са още Chef Антон Васев, който ще подготви неповторима рецепта на основата на ферментация, а Андреа Пунчева – публицист, странник и фен на виното, ще показа какви са разпоредбите за съчетание на храна и вино, с цел да бъде насладата от празничната софра цялостна. Коледарска група ще изпее ария за здраве и благоденствие, а за какво в село Драговищица вършат курбан от раци и какво може да се откри на пазара в Самоков – феновете ще схванат на 24 декември в коледния епизод на „ Вкусът на България “.

На финала, водещата ще показа пред феновете, че на Коледа се случват чудеса, а доказателството за това е нейната сбъдната фантазия – новата ресторант-къща в Родопите - „ Силивряк “, която Мария отваря.

Празничният епизод на „ Животът по автентичен случай “ - на 24 декември от 17:00 ч. ще надникне в света на един от най-успешните хитмейкъри в България – Кристиан Талев-Криско. Човекът, който промени родния шоубизнес, ще показа пред феновете по какъв начин се е трансформирал самият той и с какво животът му е друг през днешния ден. Изпълнителят ще открехне вратата на студиото си, ще показа коя е тъмната страна на славата и по какъв начин се избавя от нея.

Най-запомнящите се и вълнуващи моменти за гостите през 2022г. в „ Търси се “ , ще са акцент в коледния епизод на предаването на 25 декември, по изключение от 10:00 ч. Меги и Нели ще напомнят на феновете най-съкровени секрети, откровенията, сълзите, усмивките, децата, любовните самопризнания, смеха и другите провокации, които се случиха в ефира на най-емоционалното предаване на bTV. Сред звездите в коледния епизод ще са Михаил Билалов, Албена Михова, Наум Шопов, Виктор Стоянов, Поли Гергушева, Лилия Маравиля, Сантра, Папи Ханс, Александра Богданска, Благой Георгиев и доста други.

Навръх Коледа от 11:30 ч. „ Светът на здравето “ ще даде отговор на въпроса по какъв начин да се захраним вярно след коледните пости. За концепцията на поста и рационалното прекосяване към общо хранене лекар Неделя Щонова ще беседва с гостенката си доцент Теодора Дърленска. А по какъв начин музиката лекува душата, изключително по празниците, ще показа джазменът Боби Вълчев.

Коледното издание на „ 120 минути “ ще предложи на феновете срещи със светли и значими персони - онлайн, точно на празника посетител на Светослав Иванов ще бъде Васил Найденов. Зрителите ще видят изявленията и с Поли Генова, английския артист Гари Стреч, Йълдъз Ибрахимова и Георги Тошев. Най-запомнящите се и значими изявленията и репортажи също ще бъдат част от празничното издание, както и специфична изненада за феновете.

Лайфстайл предаването  “COOLt ” подготвя две специфични празнични издания на 17 декември традиционно от 12:30 и на 24 декември от 10:00 ч. В последните дни на 2022 година „ COOLt “ ще обърне взор към най-значимите събития за годината, през погледа на едни от най-обичаните български звезди. Те ще споделят какво от случилото се в света на шоубизнеса през 2022 година е оставило най-силен отпечатък в тяхното схващане. В сутринта преди Рождество Христово, водещата Натали Трифонова ще посрещне в студиото няколко изключително вдъхновяващи персони, които ще споделят своите обичани мемоари и обичаи, свързани с един от най-светлите християнски празници.

На Бъдни вечер, 24.12.2022 г. и на Коледа, 25.12.2022 г. поредицата „ bTV Репортерите “ ще направи преглед на положителното и ще покаже положителните хора през миналата година. На 1 януари веднага след централната емисия на bTV Новините новата година ще стартира с положителен филм за вдъхновяващи достижения през 2022.

На 31 декември bTV Новините ще са със особено удължено издание от 19:00 до 20:30 ч. и с изключение на настоящото от последния ден на декември, ще предложат преглед на най-значимите събития през годината.

“Шоуто на Николаос Цитиридис ” също приготвя заслужен край на 2022-ра с още занимателни епизоди. На 26 декември празникът ще е цялостен и със специфичното присъединяване на Веселин Маринов, а в дните преди Нова година в студиото ще блеснат още Янка Рупкина, 100 кила, Кубрат Пулев и още български звезди.

„ Шоу като за последно “ е заглавието на специфичното новогодишно издание на „ Шоуто на Николаос Цитиридис “, което ще започва в ефира на bTV тъкмо в 20:30 ч. на 31 декември. В рамките на два часа Николаос и неговите посетители дават обещание ужасно въодушевление за всички пред екраните с едни от най-обичаните родни реализатори. Сред тях ще са треньорите от „ Гласът на България “ – DARA, Галена, Любо Киров, които ще изпълнят най-големите си шлагери, а Иван Лечев ще блесне в нетипична за него роля. В празничното новогодишно шоу ще има още доста музика с Георги Христов, Меди, Прея, Рая Димитрова и момчетата от група “Молец “. В последния за годината празничен епизод на „ НИКОЛАОС + “ братя Аргирови и Николаос ще познават „ децата на известните “. В „ Шоу като за последно “ ще има още липсинг борба сред попфолк фурията Анелия и режисьора Ники Илиев, както и ексклузивен супер занимателен конфликт сред Николаос Цитиридис и половинката му Боряна Братоева. Двамата за първи път ще застанат един до различен публично като двойка и безусловно „ ще се замерят “ със смехории от персоналния си живот. В края на “Шоу като за последно “  феновете ще схванат какво ще си пожелае водещият за новата година и дали пък няма да има 110 животни в студиото, с цел да му се сбъдне желанието.

Веднага след финала Николаос ще се озове на площад „ Княз Александър I ”, където дружно с Натали Трифонова ще бъде водещ на новогодишната празнична стратегия на bTV – „ Сцена под звездите “, онлайн от 22:30 ч. на 31 декември.

 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР