Много й се събра на Шакира едва за няколко месеца

...
Много й се събра на Шакира едва за няколко месеца
Коментари Харесай

Смазващ удар за Шакира: Пике и любовницата му чакат бебе! (23-годишната Клара наду корема - СНИМКИ)

Много й се събра на Шакира едвам за няколко месеца време. Първо латино дивата разбра, че мъжът, който боготвореше и който подари с двама сина, я е лъгал най-безсрамно повече от година. През което време безочливо й е слагал рога с младата Клара Марти или Клара Чиа, както още я назовават (според двете й имена).

Разбра се, че Жерар Пике е любил изгората си непосредствено в спалнята на Шаки, до момента в който тя е била отвън Барселона, а както знаем, певицата постоянно пътува. Щом научи истината, Шакира мигновено се раздели с изменника като скоро му посвети и подигравателна ария.

Той обаче освен не се трогна, само че стартира все по-често да се демонстрира обществено с Клара и да показва любовта си. А в този момент двамата взривиха с ново 20 - чакат бебе. Футболистът е надул корема на изгората си като дружно с нея бяха засечени в аптека, където купуваха тест за бременност.

Любопитно е по какъв начин ще се отрази на самата Клара всичко това. 23-годишната мацка се е затворила в дома си и работи оттова, като не смее да се покаже на открито. В мига, в който я зърнат, хората започвали да я наскърбяват и да й пеят присмехулно песента на Шакира. Яка отбрана си има латината...

 

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР