Много време измина от онези 8 битови игри, на които

...
Много време измина от онези 8 битови игри, на които
Коментари Харесай

7 игри, които са супер и за слушане! Кои са най-добрите саундтраци в гейминг света

Много време измина от тези 8 битови игри, на които всички играехме. Оттогава гейминг промишлеността се разви по подобен метод, че през днешния ден сме извънредно претенциозни, когато става въпрос за графика или пък история. Но значим съставен елемент е и музиката към игрите, а някои игри могат да се похвалят с същински шедьоври, когато приказваме за музика. 

Ето и 7 игри, които стават освен за игра, само че и за... слушане!

Виж още: ТЕСТ: Колко знаеш за човешките страхове? 

FIFA

via GIPHY

Тук няма и да конкретизираме някоя, единствено ще кажем, че точно FIFA ни въодушеви за този текст. Неведнъж през годините (особено в последните 15, а за какво не и повече), песните от FIFA стават шлагери. Музикалните малките екрани по-късно завъртат в заведения, магазини, радиа, музикални малките екрани, влизат в ранглисти на Spotify и тн. Така че, в случай че желаете авансово да знаете какво ще се слуша следващата година, не е зле да си вземете FIFA 22 или да видите в уеб страницата на EA Games най-малко плейлистата. 

God of War

via GIPHY

2018 година беше страхотна година! През нея нямаше Коронавирус, само че отново си оставахме у дома поради God of War и би трябвало да признаем, че преживяването нямаше да бъде същото без епичният саундтрак на Беар Маккриъри. Там исландски хор, типични скандиданвски принадлежности и доста, доста бас. 

Виж още: Да си самичък по собствен избор: 5 истории на същински хора, предпочели самотата пред връзка

GTA

via GIPHY

Дори ни е мъчно да се спрем единствено върху една част. В GTA 5 пък имаше над 20 радиостанции с общо над 400 песни в разнообразни стилове. Доста по-скромни бяха предшествеците на GTA 5, само че все по този начин богати откъм музика, а частите от GTA Vice City и San Andreas будят носталгия у неедин геймър.

Monument Valley 2

Ок, ок, без хейт! Знаем, че мобилните игри не се признават от множеството геймъри, само че въпреки всичко приказваме за музика, а тук Тод Бейкър е безусловно талантлив! 

Виж още: 7 неща, които би трябвало да спрете да вършиме в хранителен магазин и за какво

The Legend of Zelda

via GIPHY

Легендарна игра и именит саундтрак! Той е дело на Коджи Кондо, като музиката става толкоз известна, че е доразвита и изпълнявана нееднократно от симфонични оркестри. Всъщност Коджи Кондо работи за Нинтендо от 1986 година и с помощта на него компанията има неедин популярен саундтрак на неедно емблематично заглавие.

Super Mario

via GIPHY

Въпреки че Марио има няколко версии и издания през годините, ние сме почитатели на оригинала. Не че останалите не стават, просто тематиката от Super Mario е евентуално най-емблематичната и известната музика към игра въобще в целия свят. И знаете ли кой е създателят ѝ? Същият този Коджи Кондо, който стои и зад The Legend of Zelda. 

Виж още: Роди се звезда: Това е Грейс Ван Дийн - новото огромно име в Stranger Things

Doom Eternal

Всички игри от фамилията на Doom са известни със здрав метал и Eternal от 2020 година не прави изключение. Музиката толкоз доста надъхва, че даже не бихме могли да си представим по-подходяща за сходна игра.

Изображение: https://www.facebook.com/easportsfifa
https://www.facebook.com/godofwar
https://www.facebook.com/grandtheftautoV

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР