Много водка и сладко писмо от Москва: В ЕС очевидната

...
Много водка и сладко писмо от Москва: В ЕС очевидната
Коментари Харесай

Путин подари водка на Берлускони, ЕС твърди, че това е нарушение на санкциите

Много водка и сладко писмо от Москва: В Европейски Съюз очевидната непосредственост на Силвио Берлускони с шефа на Кремъл Путин се следи с паника - дали някогашният държавен глава на Италия също подценява настоящите наказания?, пита DPA, представена от.

Руският президент Владимир Путин подари на някогашния министър председател на Италия водка за рождения му ден, което евентуално нарушава глобите на Европейския съюз.

Говорител на Европейска комисия удостовери пред немската организация,че през април 2022 година е взето решение да се забрани вносътна артикули от Русия към Европейски Съюз, като към това влизат испиртни питиета, в това число водка.

Властите в Италия би трябвало да дефинират кой е виновен за хипотетичното нарушаване на глобите.

Берлускони сподели, че Путин му е изпратил 20 бутилки водка за рождения му ден. С изказванията си за съветския президент той още веднъж подхрани подозренията по отношение на решимостта на бъдещото държавно управление да предприеме дейности против Москва.

Политикът, който навърши 86 години на 29 септември, съобщи, че още веднъж е в контакт с шефа на Кремъл, описвайки го като един от петте си най-хубави другари.

Европейската комисия не преглежда обособени случаи за това по какъв начин ще се ползват глобите, заявава представителят на Европейска комисия. По отношение на нарушаванията на глобите те могат да бъдат докладвани на способените национални органи на страните членки или анонимно посредством инструмента на Европейски Съюз за лицата, сигнализиращи за нередности.

Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР