Много внимателно ще проверя сделките с апартаментите - дори само

...
Много внимателно ще проверя сделките с апартаментите - дори само
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Много внимателно ще проверя сделките с апартаментите

Много деликатно ще ревизира покупко-продажбите с жилищата - даже единствено нарушаване да има, не закононарушение. Това сподели пред публицисти в Брюксел министър-председателят Бойко Борисов, представен от " Фокус ".

" Тъжно ми е, че в ден, в който през вчерашния ден дадохме 53 млн. лева и за великденски надбавки, и единствено в границите на 3 месеца над 106 млн. лева за Коледа и Великден повече за българските пенсионери, всичко това потъва, отпътува. Много ми е тъжно и гадно, тъй като пояснения има. Говорих с Цветанов по телефона, той на следващия ден отива в Америка. Аз чак вечерта се връщам, в сряда ще се прибера и ще приказвам с тях. Ще приказвам още един път и ще събера и изпълнителната комисия. Никак не ми е приятна тази тематика. Да, тя е във всички случаи съгласно тях законна. Затова ще изчакам малко време. Доколкото знам са сезирани прокуратурата и КОНПИ, да се произнесат ", съобщи Борисов.

 Премиерът от Брюксел: Тези, които живееха на Виж още Премиерът от Брюксел : Тези, които живееха на " Позитано " , до момента в който ние бяхме на село , приказват за жилища сега
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР