Много видинчани и гости на града се събраха на площад

...
Много видинчани и гости на града се събраха на площад
Коментари Харесай

Видинчани посрещнаха Новата 2018 година с баница и вино

Много видинчани и посетители на града се събраха на площад „ Бдинци” да посрещнат Нова 2018 година За празничната атмосфера се погрижи Градският духов оркестър. По традиция, за всички присъстващи имаше парче баница и чаша с вино, обезпечени от общината.
Минути преди среднощ заместник-кметът по „ Устройство на територията и развиване на инфраструктурата” Цветан Асенов се обърна с одобрение към хората: ”Спокойно мога да кажа, че Община Видин изпраща с задоволство тази година, изпълнена с доста провокации, само че и с мотиви за горделивост от чудесно свършената работа. Тези резултати са с помощта на съдействието и с присъединяване на всички поданици на общината, тъй като хората са най-ценното благосъстояние и ние имаме вяра в желанието им видинският край да процъфтява. С вярата, затаена надълбоко в душите ни, че Новата 2018 година ще бъде по-добра и по-щедра за всички нас.”
Асенов поздрави всички присъстващи от името на кмета на Видин Огнян Ценков, както и от името на цялото общинско управление, и пожела: „ Нека с нови сили, вяра и религия в идните дни посрещнем още една Нова година в красивия старопрестолен Видин! Да бъдем паралелно един до различен в сложните и щастливи моменти, да градим по-добро бъдеще за децата си и с оптимизъм да гледаме надалеч напред!”. Заместник-кметът отброи дружно с хората на площада последните 10 секунди до Новата 2018 година. Настъпването й бе ознаменувано с обилна заря и наздравица.
Празничната нощ приключи с Дунавското хоро, на което се хванаха дребни и огромни.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР