Много вероятно е и вашият фийд в социалните мрежи да

...
Много вероятно е и вашият фийд в социалните мрежи да
Коментари Харесай

Всички говорят за... Владо Зомбори в ролята на Майкъл Джексън. Заслужено

Много евентуално е и вашият " фийд " в обществените мрежи да е изпълнен с мнения и поздравления за артиста и участник в предаването на Нова " Като две капки вода " Владо Зомбори.

В понеделник вечер той се превъплати в ролята на Краля на попа Майкъл Джексън, с цел да извърши шлагера му " What About Us ". И безусловно разплака мнозина и изправи публиката на крайници.

Издадена през август 1990 година, емблематичната ария на Джексън насочва мощно обръщение към целия свят, което звучи все по-актуално и през днешния ден.

Текстът на " What About Us " се ангажира с политически и обществени тематики - показва несправедливостта на света, унищожаването на околната среда и неналичието на хуманост, когато страданието става все по-всеобхватно.

Версията с присъединяване на Зомбори в телевизионното реалити шоу пресъздаде и част от въздействащата сценография на клипа на парчето. И осъществяването обра овациите.

Роденият в Пловдив Владимир Зомбори приключва НАТФИЗ „ Кръстю Сарафов “ със компетентност „ Актьорско майсторство за трагичен спектакъл “ през 2011 година Неговите състуденти са Дария Симеонова, Христо Пъдев, Ивайло Ненов, Лили Гелева, Иво Аръков и други.

Той има голям брой функции в театъра, както и в киното. Зрителите на сериала " Вина " на Българска национална телевизия го познават и като героя Филип.

В предишното Зомбори е взел участие и в друго телевизионно предаване - в първия сезон на музикалното риалити „ Х фактор България “, където е първият изнемощял финалист.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР