Много варненци днес бяха изключително изненадани да видят новите знаци

...
Много варненци днес бяха изключително изненадани да видят новите знаци
Коментари Харесай

Варненци в недоумение: Сложиха абсурни знаци в средата на Аспарухов мост

Много варненци през днешния ден бяха извънредно сюрпризирани да видят новите знаци в средата на Аспаруховия мост. Около 11 часа през днешния ден те бяха инсталирани за учудване на мнозина. Първият знак е за ограничаване 50 км/ч, а към 100 метра след него знак з аограничение 30 км/ч.

Мнозина недоумяват какви са аргументите и по какъв начин може да се съблюдава това ограничаване без да се провокира причина за ПТП.

" Опитах се да карам с 30 км/ч незабавно откакто видях знака и това беше най-трудното и рисково нещо, което съм правил като водач с 20-годишен стаж. Искам Този, който е решил това ограничаване, да пристигна и да покаже на всички, по какъв начин да го съблюдаваме ". Това е единствено един от многобройноте мнения в обществената мрежа, които заваляха откакто се разбра за ограничаването.



Други разясняват, че в случай че тези оганичения в действителност се съблюдават, това ще " затлачи " моста, той ще се пренатовари както при ремонтни действия и това още веднъж няма да е добре за съображението.

Все още не е ясно каква е задачата на знаците и по какъв начин ще се събират санкции при неспазването му, което съгласно голяма част от мненията е освен невероятно, само че и рисково!

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР