Много важно е да не се спекулира и да говорим

...
Много важно е да не се спекулира и да говорим
Коментари Харесай

Георги Георгиев към ПП-ДБ: Важно е да не се спекулира и да говорим с конкретика

Много значимо е да не се спекулира и да приказваме с конкретика, а не с общи думи. Важно е господин Богданов (Богдан, ПП-ДБ) да прави разлика сред регионална администрация и Столичната община, с цел да не се объркват хората. Това съобщи в коридорите на Народното събрание Георги Георгиев от ПГ на ГЕРБ-СДС във връзка изказване пред медиите по-рано на представители на ПГ на „ Продължаваме промяната-Демократична Българя “ (ПП-ДБ) по отношение на освобождението на регионални шефове от последните дни, съобщи Българска телеграфна агенция.

По думите на Георгиев, министър-председателят има право да реши с какъв екип ще работи по места, за което носи своята отговорност. Всяко предопределение, което е компрометирано, ви уверяваме, че ще се постараем да понесе своята отговорност, съобщи той.

Георгиев подсети за чистка, по думите му, в Столичната община от кмета Васил Терзиев. Над 330 редови чиновници от цялата общинска администрация да бъдат уволнени, става дума за редови чиновници – това е политическа чистка, която коства на софиянци милион и половина лв. единствено до тук, акцентира депутатът.

Резултатът са „ зацикли планове, безобразия в ръководството на града, последните дни имаме тъпчене на историческата ни памет с Войнишкия монумент ", изясни Георги Георгиев. Това е ръководството на смяната, против това ние се противопоставяме, означи той.

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР